Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blizzardın hero class olayını kotar(ama)ması

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
huun said:
tauren demon hunter da olabilir bişi, oyundaki bütün taurenler iyi kalpli, sempatik tipler değil. antin kuntin işler peşinde koşan bir sürü tauren klanı var, onlardan birisini şeytanlar ele geçirir olur işte hehe

abı deamon hunterlar iyiki zaten

hah onu dicektim

demon hunter "şeytan avcı" diil "şeytan avcısı"

:D
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Yanlız ortamda ciddi bir anlam kargaşası yaşanıyor. Ölüm şövalyesini, ölü (undead) şövalye; iblis avcısını, avcı iblis sanıyoruz :D

DEATH KNIGHTLAR eskiden oluydu cidden
warcraft 3 le beraber canli death knightlar ciki piyasaya wc2de olu knight of lordeondular

demon hunterda seytan avici olmanin yaninda seytani gucler kullanna bi class
o nedenle night elfler hapsediyo bunnari zaten
fight fire with fire yapiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Elbetteki undead death knightlar olabilir ancak death knightların isim babaları, ortaçağda gerçekten yaşamış ve her yere ölüm kusmuş pers kralının özel birliğidir. Ve adamlar ölü falan değildirlerdi doğal olarak. Gerçek dünyada hemüz undead görmedik çok şükür :D

Son derece iyi eğitimli ancak ölümün hertürlüsünü benimsemiş, niye olduğunu sorgulamadan 100lerce kadın çocuğu rahatlıkla katledebilen adamlardı. Bu oyundaki Death Knightlar aslında tam olarak bu adamların frp versiyonu oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Elbetteki undead death knightlar olabilir ancak death knightların isim babaları, ortaçağda gerçekten yaşamış ve her yere ölüm kusmuş pers kralının özel birliğidir. Ve adamlar ölü falan değildirlerdi doğal olarak. Gerçek dünyada hemüz undead görmedik çok şükür :D

Son derece iyi eğitimli ancak ölümün hertürlüsünü benimsemiş, niye olduğunu sorgulamadan 100lerce kadın çocuğu rahatlıkla katledebilen adamlardı. Bu oyundaki Death Knightlar aslında tam olarak bu adamların frp versiyonu oluyorlar.

bu yazıyı okuyunca kendimce bir hayale kapıldım :)
dk'lar hangi server'da olursa olsun party'lere giremeyen başka aynı race'ten dk'ları bile kırmızı görseler ve oyunda her daim solo takılmak zorunda kalsalar kendi girebilecekleri quest chainleri filan olsa ve 1 dk - 3 non-dk'ya denk gelse güç dengesi olarak. ama non-dk bi class/bi party bi dk kesince ondan loot/xp/achievement alabilse... bence çok farklı bir boyut katardı oyna. tabi ki benim 10 saniyede düşündüğüm bu fikrin bi çok eksiği vardır ama şuanki düzenden daha renkli olurdu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

cakosy said:
FreEmoon said:

bu yazıyı okuyunca kendimce bir hayale kapıldım :)
dk'lar hangi server'da olursa olsun party'lere giremeyen başka aynı race'ten dk'ları bile kırmızı görseler ve oyunda her daim solo takılmak zorunda kalsalar kendi girebilecekleri quest chainleri filan olsa ve 1 dk - 3 non-dk'ya denk gelse güç dengesi olarak. ama non-dk bi class/bi party bi dk kesince ondan loot/xp/achievement alabilse... bence çok farklı bir boyut katardı oyna. tabi ki benim 10 saniyede düşündüğüm bu fikrin bi çok eksiği vardır ama şuanki düzenden daha renkli olurdu bence.

direk uo mantıgı ile pk lık gelse süper olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
FreEmoon said:
Elbetteki undead death knightlar olabilir ancak death knightların isim babaları, ortaçağda gerçekten yaşamış ve her yere ölüm kusmuş pers kralının özel birliğidir.

Persian Immortals ?

cidden merak ettim adamları eheh, bi link falan varsa pls...

Pers Immortal'ları milattan önce 600-500 civarı yaşamış savaşçılar, benim bahsettiklerim bundan yaklaşık 1000 yıl sonra sasani imparatorluğu döneminde orta asyada yaşamış ve görev yapmış elemanlar. İnternette bu konuda kaynak varmı bilmiyorum, genede biraz araştırayım. Ama Orta asya arap kültüründe ço ksık atıflar yapılır bu elemanlara.

Müslümanlığın ilk yıllarında (ki bu dönem sasanilerin son dönemlerine rastlar) kendi krallarından gerekli yardımı göremeyen bu eğitimli askerler uzun süre farklı krallara paralı askerlikte yapmışlardır. Hatta Uhun savaşında Hz.Muhammedi yaralayan ve Hz. Ali'yi döğüşerek geri çekilmeye zorlayanda gene para ile tutulmuş bu özel birliğin elemaları idi.

O dönemlerde yapılmış hemen her büyük savaşta izlerine rastlamak mümkündür.
Sosyal ağlarda paylaş

Earenwen said:
keşke classlar bi level dan sonra hero class a convert olsaydı, geçti tabi artık.

bunu çok düşünmüş ve istemiştim ben.ne bileyim,bi mageler 70 den sonra engineeringde goblin-gnomish seçer gibi sorcerer-wizard dan birini seçip ona göre ilerleseydi,ne bileyim warriorlar blademaster-protector dan birini seçseydi vsvs

bu tip hero class olsun istiyodum da ben adamlar yeni class getirdi oyuna hero class diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
huun said:
tauren demon hunter da olabilir bişi, oyundaki bütün taurenler iyi kalpli, sempatik tipler değil. antin kuntin işler peşinde koşan bir sürü tauren klanı var, onlardan birisini şeytanlar ele geçirir olur işte hehe

abı deamon hunterlar iyiki zaten

aga onu demedim ben, tauren adama yakışır mı şeytani güçlerle iş birliği? o manada dedim diyip yırtmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ırkına cinsiyetine bakmadan almışlar beynini yıkamışlar. savaşabilecek gibiyse Dk yapmışlar işte.

Ona bakarsanın naytelf dişilerin druid olması da en başından fiyasko. erkeklerin shadowmelt olması tamamen sıkma yani. Lore zaten kalmadı ki neyi tartışıcaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

lichking istmezse plague de etkilemez hiç bişiciklerde olmaz sonucta. plague immune olduklarına dair hiç birşey okumadım ben.

ama immune değiller onu biliyorum, genelde kolay kandılabilir güclü kafası biraz calışan tiplerden topluyo işte lichking kendilerini. Butun heryerde bloodlelf dklar görmemizin sebebi o zaman butun instancelarda en az 1 boss bloodelf dk var.
Sosyal ağlarda paylaş

dedim ya lore more kalmadı , mesela w3te death knight tanımını okuduğun zaman paladinin şeytani hali tarzında birşey yazar .
''Unlike Gul'dan's death knights, modern death knights consist mainly of paladins who lost their faith and pledged their souls to the Lich King in exchange for the promise of immortality.'' dediler sonradan zaten öyle gnome death knight falan gömeye başladık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...