razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 evet akşama yapalım bi saat belirleyinde online olalım bana her turlu uyar vizeler bitti zaten 1 hafta yatış.. @cengizhan66 piyasadaki çoğu 65 çakma zaten, kopeklerin falanda ne alakası ve lvlle, salla gerek yok kendin 65 ol kendi statlarini oluştur olesi daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 6-7 gibi bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mulltiplayerde lvl i yuksek olanlar kopekleri cagriyo 10 tane kopek geliyo cok hizli isirdimi oluyon lavv silahi bile cok feci aninda olduruyo bende istirem :) 65lvl olmak dosyayi cekip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 abi lvl65le falan alakasi yok onun, 7 kill streak yaptın mı sen de çağırırsın hem 10tane falan da değil 60sn sureyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 moriQ said: 6-7 gibi bana uyar. e hadi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 pati cod 5 clan i kursakmi yaw ? bu arda 65lvl sart o rus taramali tufeyi herseyi yok ediyo bizimki yani japon aleti duzgun ates edemiyo 25lvl a kadar geldim gerci :P bu cin serverinde oynamak berbat yaw atese basiyom 3 saniye sonra ates ediyo boyle olunca sniper oldum ki en sevmedigim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 beyler yapincilar mod yapim mazemeleri falan yayinlamis 1.1gb kadar birlikte falan bi o mazemelere yenibi zombie yapsakmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yeter ki sen iste, 2 dakkada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 LathspeLL said: yeter ki sen iste, 2 dakkada... iyi hadi yapalim ben kiymayi getireyim sende hamuru yogur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 varmı oynamak isteyen pati zombie full diyo lo. yer açın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya ben çok geriliyorum coopta hile yapaımyo muyuz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya bu hamachi serverlar kaç kişilik hepsi dolu. bağlanıp açıkmı bırakıyonuz napıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 boşaltıyorum tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 funq said: ya ben çok geriliyorum coopta hile yapaımyo muyuz ya :D ben oyunun normal bi tranerini buldum tek başıma 62ye kadar gittim baydı çıktım, baktım sonu yok hep 25 25 geliyolar, sadece biraz daha hizlaniolar falan.. co-op için de yapan var ama onun için ne kullanıyorlar bilmiyorum, belki trainer bile işe yarıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hangi trainer o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bilmiyorum sildim de normal single player için bi trainer bul işte.. dlh.net ten indirmiştim ben.. ama hiç zevki olmuo soliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 zaten 8'i geçemiyoruz, o seviyede oyuncularız düşün, bi süre eğlendirir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 şu an adeksteyiz biraz önce yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hangi ağ? söle de geliim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hamachi falan deil 4 kişi adekse gittik oynadık(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 adeks ne ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 besiktas'ta bi internet cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oha ya ankarada yokmu deliler gibi cod waw donen bi cafe, varsa pm pls edit: tabi ankara diyince merkezden pek uzaklaşmayalım di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 1.0.1.1 hamachi versiyonum, yılların fps oyunculuğunun getirisi süper "aim" im ile; iyi oynayan, bu oyunda parlak bir gelecek hedefleyen kişilerin çağrısına kulak asmaya meyilliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bu akşam 9,10 gibi ben de olucam deneyelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar