razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 1.1 update olan herkesi bekleriz, yeni kuruldu ağ. Bilmeyenler için; http://www.gametrailers.com/player/42004.html ultra zevkli bi olay, takım oyunu hat safhada falan filan.. max 4 kişi oynanıyor, ağ kalabalıklaştıkça herkes yeni oyun kurup 4er 4er başlar zaten ayrıca sadece zombie deil normal single player bolumlerinden istenen seçilip co-op yapılabilir. Giriş Network: patizombie Pass : 123123 Diğer gerekli bilgiler ağa girince yazıyor Oyunun yapımcıları 27 round dayanabilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hamachi surum 1.0.1.5 4 kişi oynadık 11.roundda patladik sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 uğraştık baya ama görememiştik arkadaşla birbirimizi lan bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 patch i nereden çekiyoruz? hamachi kurup geleyim sonra oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 alternatif ağlar ramiscod5 (1.0.1.5, oynadığım yer) 123 rb6666 (1.0.1.1) 123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bu arada acayip guzelmis bu zombie olayi bide 11 den sonrasina gecilmiyosanirim :) bence soyle iyi zombie maplari falan cikarsalar left 4 u sollar :) lazer tabancasi bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 akşam denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tabi ben garene de oynuyom suan :P bu arada iyibi yontem varmis zombiler icin 3 kisi o yontemle 12 ye ulastik :) simdi once ust e gidne yolu aciyosunuz sonra etrafindan alta inen diyer yeri aciyosunuz sakin kapiyi acmayin boylecelikle zombiler 90% i tek yer olan merdivenden geliyo 1 kisi 11 e kadar orayi tek basina tutuyo geriye 1 duvan 2 pencere kaliyo sonrada merdiven e 2 kisi lazim oluyo ama bence 1 duvar ve 2 pencereyi 1 kisi tutabilir pompaliyla boylecelikle gidile bildigi kadar gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 3 kişi 15 round dayanabildik ondada saçma bi bug oldu arkım beni reslediği an öldü ben ayağa kalkmama rağmen oyun bitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hamachi ağları full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ya çıldırcam benim problem devam ediyor hala, benim kurdugum oyuna girebilenler oluyo ama ben hiç bir şekilde diğer oyunları görmüyorum benim oyunuma girenlerin kurduğu oyunlar dahi, lanfixte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kardeşimin ultraboy diye bi ko karakteri vardı o aklıma geldi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 şu görmeme sorunu olmasa güzel olacak herşey. bazılarının kurduğu oyun görülüyor ama kurulan oyunları göremiyor. bu yüzden sadece oyun kurup milletin girmesi için chatten teşvik etmeniz gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tam bir takım oyunu lazım, bole rastgele girenlerle olmuyor, yok bole yapalım yok şurayı açmayalım fln fln.. ağ kalabalıklaşsın donanımhaberden gelen oynamayı beceremeyenleri sallamayla rekorlara imza atabilen elit ağ kurulmuş olur süper zevkliydi http://www5.picturepush.com/photo/a/1194998/1024/Picture-Box/asd3.jpg başta 4 kişiydik o yüzden bu kadar kill var(ne kadar çok kişi o kadar zombie hesabı), sonra diğer 2si çıktı param yok silahım yok oynamam ben die, bizde 2 kişi dewam edebildiğimiz kadar dayandık, o da sağlamdı, takım oyunu yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 üst katı açın sadece pompalıyı alın herkes kilit noktaları tutsun ozaman iyi ilerliyosun.biz 2 kişi 12ye kadar gelebildik öyle :D. sonra resmen tecavüze uğradık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Sadece arka kapıyı açarak oynadık duvarı kırarakda geliyolar 3 kişi olunca tutmak zorlaşıyo.. son skorumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 solo bıtırmedn acılıyomu nazi modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 solo için hard bitirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Hamachi yi bi yerde ilk sıraya almak felan gerekiyormuş , Vista da nasıl yapıldığını anlatabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ağ>Ağ ve paylaşım merkezi> Ağ Bağlantılarını yönet> Gelişmiş(yukardan eğer görünmüyorsa alt ile barı çıkar)>gelişmiş ayarlar burdan listenin üstüne çıkarıp restart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 tşkler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 siz oyunu kurduktan sonra girebilyor muyuz? yani direkt hamaçiyi açsam dalsam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 lvl 18'e geldik zombie mod'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 lvl65 yapan arkadasvarmi multide millet kopek it saliyo biz aval aval yeniliyoz 65lvl arkadas bana dosyayi gondere bilirmi pm den bana ulassin ( mpdate olcakti documansta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 akşam hamachiden oynyalım zombie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar