Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 semih neden çıktı izlemiyorum da maçı sakatlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ankaraspor duzenı kaybetti ama golü bulur. 1-1 biter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 fener ne ballı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ulan git ya. bu kadar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gene kapak birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Melih Şendil sen ne ağır bir fanatiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Khelben said: semih neden çıktı izlemiyorum da maçı sakatlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Evet sakatlandı 10. dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kapakları toplayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Spastik_Serce said: ya şakamısnız 3. goldemı ne lugano ofsayt fenerin 1. golü bal . selçuk kendi bile şaşırdı naptım lan ben diye. lincolunun sayılmayan golünde adamın kafa iyi yoksa bırı topa ayagıyla dokandırırdı. volkanın cüsseyi sağdan sola salladı herif. o gol olsa zaten biz farka giderdik. fener iyi filan oynamadı. ankaraspor 4 leyecek bugun arkayı. mesaj nick uyumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kapak kapak diye geziosunz güzelde bunlar gs maçının gazları semihte ciddi bişey varsa 2-3 hafta sonra kapakları toplarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Smoke said: Spastik_Serce said: ya şakamısnız 3. goldemı ne lugano ofsayt fenerin 1. golü bal . selçuk kendi bile şaşırdı naptım lan ben diye. lincolunun sayılmayan golünde adamın kafa iyi yoksa bırı topa ayagıyla dokandırırdı. volkanın cüsseyi sağdan sola salladı herif. o gol olsa zaten biz farka giderdik. fener iyi filan oynamadı. ankaraspor 4 leyecek bugun arkayı. mesaj nick uyumu... küfür ettirme ulan. 2 dakka saygılı ol it herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 uuuuuuuu saygıdan soz eden adamın solediği lafa bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Khelben said: kapak kapak diye geziosunz güzelde bunlar gs maçının gazları semihte ciddi bişey varsa 2-3 hafta sonra kapakları toplarsınız. olursa ederse amuda kalkarsam bırakın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 mokoko said: uuuuuuuu saygıdan soz eden adamın solediği lafa bakın. :) yaw hiç bulaşmayın şikayete bastım bıraktım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 neyini bırakalım fenerin durumu ortada süper mi futbol oynuyor allahım ya gs maçındada SÜPER bi futbol oynamadı fener.. gs maçının gazı feneri götürür, porto fenerin havasını indirir sora beşiktaş 2 silkeler aragones gene yedek klubesine çöker. fanatiksiniz de takımınızı kör olarak mı izliyosunuz anlamıyorum? gs maçı şampiyonluk maçı diilde uyanın artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Smoke said: mokoko said: uuuuuuuu saygıdan soz eden adamın solediği lafa bakın. :) yaw hiç bulaşmayın şikayete bastım bıraktım.... adama spastik de sorun olmasın. it denilince banlansın öylemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Khelben said: neyini bırakalım fenerin durumu ortada süper mi futbol oynuyor allahım ya gs maçındada SÜPER bi futbol oynamadı fener.. gs maçının gazı feneri götürür, porto fenerin havasını indirir sora beşiktaş 2 silkeler aragones gene yedek klubesine çöker. fanatiksiniz de takımınızı kör olarak mı izliyosunuz anlamıyorum? gs maçı şampiyonluk maçı diilde uyanın artık ahah ya benim anlamadığım madem siz fanatik deilsiniz bu başlıkta ne arıosunuz? o silkeler bu çakar size ne kardeşim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sadece fanatikler mi başkalarının topicine mesaj atıyo? ayrıca sen mi karar veriosn kimin hangi topicte olucağına lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gs alıştı el aleti ile gerdeğe girmeye çalışmaya... :) hadi canım bu hafta da olmadı... hayır bi kalabilseler CL'ye biz de deniycez ama bi türlü giremiyolar ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 siz yıllarca yapmaya çalıştınız başkasının şeyiyle gerdeğe girmeyi kaptık sizden bişeyler işte naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Khelben said: sadece fanatikler mi başkalarının topicine mesaj atıyo? ayrıca sen mi karar veriosn kimin hangi topicte olucağına lol. =) yine şakacı bir genc daha tmm cnaım yaz sen yaz hıncalım benim.. yaz afferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yıllardır başkasının şeyiyle gerdeğe mi giriyoruz.. ahahahhfgsdfdsfsdf safdasdfsadf muhahaha hahaha haha ha he... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yaz hıncalım? yaz cnm? hm. takıl sen kendi çapında böle reis edalarınla anca kendi çapında takılırsın zaten merak etme (: Smoke said: yıllardır başkasının şeyiyle gerdeğe mi giriyoruz.. ahahahhfgsdfdsfsdf safdasdfsadf muhahaha hahaha haha ha he... :D ayrıca lafı sen avrupadan açtın, bende avrupayı kastettim. coşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Khelben said: siz yıllarca yapmaya çalıştınız başkasının şeyiyle gerdeğe girmeyi kaptık sizden bişeyler işte naparsın. ya boşbeleşlikte sınır tanımıosun kimin neyiyle gerdeğe girmişiz? tabi o ''ŞEY'' i en iyi sen bilirsin aranız çok haşır neşir ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar