unac Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://www.yenisandero.com/ nasıldır. 18.900 YTL Metalik 260 Konfor Paketi 2.100 Metalik Konfor Paketi 2.360 Konfor Paketi Güvenlik Paketi 4.300 Metalik Konfor Paketi Güvenlik Paketi 4.560 Konfor Paketi Stil Paketi 2.800 Metalik Konfor Paketi Stil Paketi 3.060 Konfor Paketi Stil Paketi Güvenlik Paketi 5.000 Metalik Konfor Paketi Stil Paketi Güvenlik Paketi 5.260 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Topgear de sezon11 boyunca her bölümde james may e alay konusu olmuş araçç :D Tercih edilebilecek bir araba fiyatına göre.. euroncap ten kaç yıldızlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 adamların amblemi donald duck gagası.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gayet kutu kola kapagı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 prozzak said: Topgear de sezon11 boyunca her bölümde james may e alay konusu olmuş araçç :D Tercih edilebilecek bir araba fiyatına göre.. euroncap ten kaç yıldızlı? -great news! -what? -Dacia Sandero has arrived. -wooooww -So, Ferrari... sfdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 heh topgear da baya bi dalgaya alindi evet =P bide acma halkasi direk. arabaya gelirsek; clio 2 ve almera 5 altyapisi kullanan bi araba yanilmiyorsam. Zaten cok iyi olmayan bi fransizin roman yorumu oluyor kendisi. Fiyatlari ve kalitesi elbette diger ekonomik uzakdogu araclarina gore daha iyi elbet ama arabayi doldurmaya kalkinca yine clio fiyatlarina geliyor. (full paket dizel) ben olsam 2005-2006 fabia lara bakardim. kasa yenilendigi icin fiyatlari oldukca ucuzlamis olmali bu siralar. Hem kalite olarak oldukca ustun, hemde kullanim acisindan keyifli araclardir. 19-20k ytl ye cok temiz 40k km civari fabialar bulunabilir. Muhtemelende 0 sandero dan daha 0 gozukecektir dosemeler haric. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben beğenmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sandero yerine, temiz 2.el bi aracı tercih ederim. o fiyata gayet guzel arabalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sintisyzer said: gayet kutu kola kapagı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 asdadsads ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 vdsfgds rep tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bu iyi cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 renault fabrikasında çalışan birinden aldığım bilgiye göre (ki bu bilgiyi 2005te falan aldım biraz eski bir bilgi): dacia'ların yürüyen aksamında kullanılan parçalar, özellikle akslar, miller falan, eski renault ts, tx ve toroslardan kalan parçalarmış. yani yedek parça olarak tuttukları ürünleri bir süre sonra yeni dacialarda kullanmışlar. hala öylemidir bilmiyom ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Selam, Fantaziye gerek yok bence. Oldum olası ısınamadım bu markanın adına, tasarımına, gıdısına, bıdısına... Renault zaten giriş seviyesi bir marka, gidip de daha altına ne gerek vardı : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar