zarekd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aşağı yukarı 8 kere telekomdan arıza kaydı bırakılmasına rağmen sorun bir türlü düzelmedi. internet bağlantısı sadece geceden gündüze kadar geldiğinde kesilmiyor onun dışında yani gün içinde 5 dakika internet gelirse 1 saat gelmiyor. uzun aralıklarla kesiliyor. telekom kutusundan eve gelen kablo hattını değiştirmemize rağmen durum aynı 4 farklı modem denememize 3 farklı bilgisayar denememize rağmen durum aynı. telekom da her seferinde kontrol ettik bizde sorun yok diyor. bir çözüm önerisi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 telekomdan adam gelecek,tk çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bağlı olduğun telekoma yakınsan bi kendin git müdürlüğe çık derdini anlat. benmde ilk adsl i bağlattımda buna benzer bi sorun vardı tam 1 ay arıza kaydı verdim herhangi bişey çıkmadı,evdeki kabloları mı değiştirmedim,modemde sorun dediler modemi mi değişmedim, telekomdan adam mı gelmedi daha neler neler yapdım sorun devam çözülmedi.hatta bi ara telefondan sorun bilgisayarınızdan kaynaklanıyo olabilir bile denildi en sonunda kendim gittim çıkdım müdürlüğe 20 dk da halloldu bi yere telefon açdı adam 5dk bekletecem dedi bekledim fln adam dedi sorununuz halloldu gidebilirsiniz sorun neymiş dediğimde sorunu söylemedi ama bizden kaynaklanıyo dedi çok çınlatmışdım kulaklarını sonradan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bende de aynı sorun vardı. merkeze uzağım diye 4mbitlik bağlantımı, 2048 e çektiler. sonra bir ton kablo değişti vs. Şuan sorun yok, ama o kutudan gelen kablonun modemine uzaklığı da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bizim köyde merkezle uzaklık 19 km idi, sinyas seviyesini mi ne arttırıyorlardı yaptırdım telekoma gidip halloldu :S durumunu anlıorum sinir bozucu cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 benim hattim 1 mbit uzerini kaldirmiyordu, o kadar berbatti.. kabloya döndüm tekrardan.. 2mbiti, ttnetin 1 mbit fiyatina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yok hala çözülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 telekom kutusundan gelen kabloyu degiştirmişsiniz. birde apartmanda sizin dairenize gelen kabloya kontrol anahtarı ile bir bakın. aynı sorun bedede vardı temassızlık ordanmış. (evdeki ucuna elektirik veriyorsun aşşadan kontrol kalemiyle bakıyorsun kesinti varmı diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kablo varsa kabloya geç yanlız, çok uğraştıran bir süreç. tabi gelen "teknisyene" de bağlı. mesela bana süleyman abi geliodu. 5. gelişinde cep nosunu verdi, birşey olursa ara geliym diye. bıkmıştı adam sürekli gelip dolanıyordu, bir kez kaç yüz metrelik telefon kablosunu kontrol etti sorun var mı diye. (köy yeri, telefon kabloları ahşap direkler üzerinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya arkadaşlar ben mi anlatamıyorum siz de mi anlamıyorsunuz ? gece 12-1'den sabah 8'e kadar her gün istisnasız geliyor internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 zarekd said: ya arkadaşlar ben mi anlatamıyorum siz de mi anlamıyorsunuz ? gece 12-1'den sabah 8'e kadar her gün istisnasız geliyor internet. tamam hacı telekoma bastır gelip bi baksınlar yada kontrol etsinler tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 aynı sorun bende de vardı.Gece fulltime net var ama gündüz yok kesik kesik geliyor o ttnet ışığı sadece yanıp sönüyor.ama saat 10 a geldimi biranda tüm ışıklar yanıyor.bin kere aradım bi cacık çıkmadı sonra aradım ya halledin yada iptal edicem dedim aynı gün teknisyen yolladılar.adam baktı bişi çıkmadı sonra telefon açtı bi yere düzeldi.İlginç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar