Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 boyle eski kot pantolon kazak T gomlek cocuk esirgeme kurumu yada doguda bir yere yardima gidecek turden neresi var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet, tanıdıgın fakir kimselere ihtiyacı olan kişilere ver. Bırak öle kurumu murumu[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bana "sevgi mağazası" konusuyla gelen bir mailden direkt yapıştırıyorum. ben bizim şirkette maili dolaştırdım, toplu bir yardım gönderdik, ama gitmiş görmüş değilim. ---------------------------------------------- Eski kitaplarinizi, giysilerinizi, makyajmalzemelerinizi, ihtiyaci olanlara ulastirabileceginiz bir magaza var artik. Kadiköy Gazetesi tarafindan acilan bu yerde her sey bedava! Sevgi Magazasi'nda para gecmiyor! Muhtarliktan "Fakir Kagidi" alan müsteriler, bu magazadan hicbir ücret ödemeden ihtiyaclarini karsilayabiliyorlar. Magazanin su anda kayitli 15.600 müsterisivar. Bu kisiler, alti ayda bir tüm ihtiyaclarini hicbir ücret ödemeden karsiliyorlar. Magaza, nakit yardim kabul etmiyor. Ihtiyaciniz olmayan kiyafet, oyuncak, ayakkabi, bisiklet, okul kitaplari ve taki gibi aklinizaa gelebilecek herseyi buraya verebilirsiniz. Eger Istanbul disindaysaniz magazaya kargo ile esya gönderebilirsiniz. Sinema,tiyatro ve konser bileti alarak buraya bagis yapabilir, böylece imkansizliklardan sosyalfaaliyetlere katilamayan yasitlarinizi mutlu edebilirsiniz. Magazayla irtibat kurup gerekli ihtiyac malzemelerini ögrenebilir ve bu malzemeleri ihtiyac sahiplerine dagitabilirsiniz. Magazanin yetkilileriyle görüserek okulunuzda,mahallenizde kumpanyalar düzenleyebilir, esya toplanmasina yardimci olabilirsiniz. Okulunuzda yardima ihtiyaci olan ögrenciler varsa, okul aile birligiyle görüserek bu ögrencileri tespit ederek magaza yetkilileriyle irtibata gecebilir, bu ögrencilerin kiyafet, ders kitabi gibi ihtiyaclarini hicbir ücret ödemeden karsilanmasini saglayabilirsin. Bilgi ve danisma icin Tel: O 216 330 07 10 ve O 216 325 90 98 Adres: Sögütlucesme Cad. Bulvar Çarsisi No:70/l28 Kadiköy/istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya abla onunda geçen gün rezilliğini gösterdiler. Şerefsiz herifler sahte fakir kağıdı alıyorlar gidiyorlar herşeyleri toplayıp satıyorlarmış. Rezillik diz boyu bu ülkede... ama çok güzel bencede oraya bağışla[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 İşte bu yüzden bırak kurumu dedin ilk mesajımda Bi kaç kişinin aracılığıyla ulaşacak Yardıma güvenmem ben. Giderim kendim veririm elimden Anca öyle emin olurum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 cevrendekı fakırlere ver en ıyısı o [Bu mesaj ascraeus tarafından 04 Mayıs 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bana da bagıslıya bılırsın burda cok ınsan var benım calıstıgım boyacı cocuklara dagıtayım onları[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 işte böyle böyle bulunuyor ihtiyacı olanlar,ya tanıdığın fakirlere ver,ya da llama'ya ver o versin hazır bildiği varken...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 dediğin çok doğru blackchaos.bu ülke böyle olduğu sürece doğru düzgün bağışta yapamıyor insan.insan düşünüyor ya bu bağış aslında ihtiyacı olmayan birinine gittiyse diye.yani bilemiyoruz bağışı kime yaptığımızı aslında.biz şu ana kadar bir çok bağış yaptık ama kime gitti bilmiyoruz.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 haydaa aklima sey taktiniz ben gidip atip kurtulacaktim 2 kutu seyi yolda gordugum fakir adama vermek daha rezil, ben buraya veriyorum tesekkurler hemde kadikoydeymis yakindir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Benim babannem böyle bi kuruma üye bi ona sorarım...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar