Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evdeki kiyafetleri bagisliyacagimiz bi yer biliyomusunz

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

bana "sevgi mağazası" konusuyla gelen bir mailden direkt yapıştırıyorum.
ben bizim şirkette maili dolaştırdım, toplu bir yardım gönderdik, ama gitmiş görmüş değilim.

----------------------------------------------

Eski kitaplarinizi, giysilerinizi, makyajmalzemelerinizi, ihtiyaci olanlara ulastirabileceginiz bir magaza var artik. Kadiköy Gazetesi tarafindan acilan bu yerde her sey bedava!

Sevgi Magazasi'nda para gecmiyor!
Muhtarliktan "Fakir Kagidi" alan müsteriler, bu magazadan hicbir ücret ödemeden ihtiyaclarini karsilayabiliyorlar.

Magazanin su anda kayitli 15.600 müsterisivar. Bu kisiler, alti ayda bir tüm ihtiyaclarini hicbir ücret ödemeden karsiliyorlar.

Magaza, nakit yardim kabul etmiyor. Ihtiyaciniz olmayan kiyafet, oyuncak, ayakkabi, bisiklet, okul kitaplari ve taki gibi aklinizaa gelebilecek herseyi buraya verebilirsiniz. Eger Istanbul disindaysaniz magazaya kargo ile esya gönderebilirsiniz. Sinema,tiyatro ve konser bileti alarak buraya bagis yapabilir, böylece imkansizliklardan sosyalfaaliyetlere katilamayan yasitlarinizi mutlu edebilirsiniz.

Magazayla irtibat kurup gerekli ihtiyac
malzemelerini ögrenebilir ve bu malzemeleri ihtiyac sahiplerine dagitabilirsiniz.

Magazanin yetkilileriyle görüserek okulunuzda,mahallenizde kumpanyalar düzenleyebilir, esya toplanmasina yardimci olabilirsiniz. Okulunuzda yardima ihtiyaci olan ögrenciler varsa, okul aile birligiyle görüserek bu ögrencileri tespit ederek magaza yetkilileriyle irtibata gecebilir, bu ögrencilerin kiyafet, ders kitabi gibi ihtiyaclarini hicbir ücret ödemeden karsilanmasini saglayabilirsin.

Bilgi ve danisma icin Tel:
O 216 330 07 10 ve O 216 325 90 98

Adres:
Sögütlucesme Cad.
Bulvar Çarsisi No:70/l28
Kadiköy/istanbul
Sosyal ağlarda paylaş

bana da bagıslıya bılırsın burda cok ınsan var benım calıstıgım boyacı cocuklara dagıtayım onları[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

işte böyle böyle bulunuyor ihtiyacı olanlar,ya tanıdığın fakirlere ver,ya da llama'ya ver o versin hazır bildiği varken...[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin çok doğru blackchaos.bu ülke böyle olduğu sürece doğru düzgün bağışta yapamıyor insan.insan düşünüyor ya bu bağış aslında ihtiyacı olmayan birinine gittiyse diye.yani bilemiyoruz bağışı kime yaptığımızı aslında.biz şu ana kadar bir çok bağış yaptık ama kime gitti bilmiyoruz.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...