Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakedi

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Fakat bu duvara adam gomme de cok komik bi olaydir. Abi tut sunun ucundanda duvara gömek. Yok la harca karistirak. Yok yok denize dokek :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

Edgar beni korkutma konusunda kral.(hehe)
Usher Malikenesi diye bi hikayesi vardı.Cnbc-e de filmini gostermişlerdi.Çok korkmamıştım,goruntu efektlerinin yetersizligi yuzunden.Ama kitabı okusam korkardım =][hline]These days - the stars seem out of reach
But these days - there ain't a ladder on the streets
These days - are fast, nothing lasts in this graceless age
Even innocence has caught the midnight train
And there ain't anybody left but but us these days
Sosyal ağlarda paylaş

Gözünü de oyuyo..
hehe,oku işte =][hline]These days - the stars seem out of reach
But these days - there ain't a ladder on the streets
These days - are fast, nothing lasts in this graceless age
Even innocence has caught the midnight train
And there ain't anybody left but but us these days

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 22 Şubat 2003 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Karakedinin yorum yapmasını bekliyoruz :) Buarada güzel hikayeymiş, başta sebepsiz olarak kendinin alkole kaptırması bana çok saçma geldiği için baya bi soğudum hikayeden ama okudukça dahada kaptırdım kendimi nolduğunu farketmeden hikayenin sonuna geldim :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

başka hikaye yok mu şöyle kanlı vahşetli ? :)

araştırmacı ruhum yok ehehe böyle kısa hikayeler hoşuma gidiyor uzuna vaktim olsaydı dragonlance okurdum hem yatmadan önce iyi gelio gece kabus görüyorsun senaryo yazıyorsun kabustan esinlenerek eheh[hline]Night! So I play.
Give me a sign this is day.
Give me some guidance, so I pray.
It's time to die. Is that what I want?
Korn - B.B.K.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...