ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Editörün Notu:Kediseverlere, özellikle Edgar Allan Poe seven kediseverlere kesinlikle tavsiye edilmez. Yine de okumak isteyenler Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 süpermiş[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 sabahın 5 inde okudum bunu bu sabah 7 de kabus görerek kalktım kabus ki ne kabus bir an öldüm sandım vallahi edgar sağlığa zararlı..[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 üff içim karardı be :)[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Fakat bu duvara adam gomme de cok komik bi olaydir. Abi tut sunun ucundanda duvara gömek. Yok la harca karistirak. Yok yok denize dokek :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 puff okurken bole etrafimin sallandigini hissettim[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Edgar beni korkutma konusunda kral.(hehe) Usher Malikenesi diye bi hikayesi vardı.Cnbc-e de filmini gostermişlerdi.Çok korkmamıştım,goruntu efektlerinin yetersizligi yuzunden.Ama kitabı okusam korkardım =][hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 edgar the cask of amontillado mudur nedir o hikayede de duvara gömüyor.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 yaa azizim böyle işeler bunlar güzel hikaye Edgar babaya selam olsun. *!geah pisi pisi pisi* *!meovvvvv...*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Çok etkilemedi beni.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Nefret ettim şahsen adamdan ve bunu siteye koyup koymamak konusunda çok savştım kendimle. Eğer Edgar A. Poe ismi olmasaydı altında hiç düşünmezdim ve alakam da olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 niye ki ?[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Kedileri biraz severim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 okumadim da napio kediymi gomuyo duwara ? heaheah[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Evet,karambolde gomuyo.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Gözünü de oyuyo.. hehe,oku işte =][hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 22 Şubat 2003 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Edgar A. Poe'nun çoğu eserinde katil, kurbanını öldürdükten sonra saklıyor. İlginç.[hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz [Bu mesaj ReaperXS tarafından 25 Şubat 2003 05:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 cok begendim.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Karakedinin yorum yapmasını bekliyoruz :) Buarada güzel hikayeymiş, başta sebepsiz olarak kendinin alkole kaptırması bana çok saçma geldiği için baya bi soğudum hikayeden ama okudukça dahada kaptırdım kendimi nolduğunu farketmeden hikayenin sonuna geldim :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Madem Çok beğendiniz alın size Edgar Allan Poe bir hikaye daha: Kızıl Ölümün Maskesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yine kabus görürsem sorumlusu sensin Ghaldszar :)[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 sevmedim bunu ama anlatım süper[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheep Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Tüylerim diken diken oldu .. : )[hline]Imza neyin bilmem barnak bassam olurnu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Valla Edgar Allan Poe seviyoruz dediniz bende bulup buluşturup getirdim koydum önünüze başka bir hikayesini. Şiirlerini de sevenler varsa Karalama Defteri bölümünden ulaşabilirler. [hline] Not: Kedilerin gözlerinin oyulma sahnesini beğenenlerin kabusu olacak Karakedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 başka hikaye yok mu şöyle kanlı vahşetli ? :) araştırmacı ruhum yok ehehe böyle kısa hikayeler hoşuma gidiyor uzuna vaktim olsaydı dragonlance okurdum hem yatmadan önce iyi gelio gece kabus görüyorsun senaryo yazıyorsun kabustan esinlenerek eheh[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar