Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 migrate etmeyi dusunuyorum da, oynayan var mi bu realmde? tavsiye eder misiniz yoksa uzak mi durayim? nordrassil'den transfer edecegim, PvP bekleme suresiydi vs'ydi umrumda degil, PvP yapan biri degilim. Tamamiyle PvE amacli migrate etmeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gir servera. /who 70 yaz. Shattrahta Ironforge da kim varsa sor Horde Allince balance ı nasıl bu serverda diye. 50/50 yada daha az ise migratele. Yoksa hic kalkısma bile bosuna ganglenme hele de lvl'larken 80'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Var mıdır kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yok kimse oh olsun sana kesitgin bosslarin cesetleri ile veya heroic lootunla konus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ghost server =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ally tarafı tamamen hayalet şeklinde, 24 saat icc girişinde afk bıraksam charı kesecek ally yok o derece. Gerçi 4 türk takılıyoruz trial modda biz viki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Trialı geçemeyen olursa artık takılır, Stormwind'e falan girip ally keser :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben oradaydim, ama migrate ettim tekrar. legacy agir geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben şu an hala oynuyorum. Ally/Horde dengesi umrunda değilse horde ol oyna. pve de bu realmden bi guild world 6th idi geçenlerde. Ben hardcore-casual takılıyorum belli olmuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Legacy olması lazım, lk yi 6. kesmislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu arada yakında oyunu bırakmayı planladığım için eldeki goldları elden çıkarmayı planlıyorum. 80k kadar var, 1k 5-6 ytl diye düşünüyorum. İlgilenen olursa buradan pm veya oyundan Januz'a whisp atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 benim paladine atabilirsin satamazsan ahuahau Valion nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar