fyra Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Selam Oldukça faydalı bir rehber, lüzumsuz koşturmuyorsunuz http://rapidshare.com/files/163758085/70-80.rar şifre : fortheally hem ally hem horde için gamersloot a tesekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Peki güvenli mi? Keylogger vs. falan? Baktın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 heycana gerek yok zıplaya zıplaya lvl kasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 boar kesin öyle kasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 indiriyorum inş. keylogger yoktur. Sağol paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Lyciren said: heycana gerek yok zıplaya zıplaya lvl kasın Katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben guide gibi oldum artık zaten 3 senedir kasmadığım char kalmadı.. sonuçta reputation için ne kadar quest yaparsan iyidir gelen gold ve itemlerde ekonomini düzeltiyor. Zaten dungeonlarda trash azlığı nedeni ile dungeon yaparak lvl almak ölüm. O yüzden lvl up istiyorsan ya çinli gibi mob kesicen yada Bol bol quest yapıcan.. bunu söylemeyen guide mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ozi bildigim kadariyla o guide pek ise yaramiyor wotlk'de, instance'lar hayvan gibi xp veriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben guide ile kasmıyorum sevgili kardeşim anlatmak istediğim yıllarca char kastık nasıl ne şekilde nelere dikkat ederek kasıldığını az çok öğrendik.. işim olmaz guidelerle mantığındayım. ama dungeonlardaki az trash var yani bütün gün dungeon farmlamak mantıklı değil diye düşünüyoruz şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 evet instance lar inanılmaz kucuk ve cabuk sekılde bitiyor,şu ana kadar gördüğüm kadarıyla.hem ne güzel yeni yeni mekanlar varken bi instance a takılıp kalmak gayette sıkıcı olur kanısındayım.ne olursa olsun oyunun zewki lvl kasmak bence yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 quest yapın çok iyi onlar hem bu sefer eğlenceli ve ilgi çekiyor. instnaceların kısa olması çok iyi hellfire instancelarında hissetiğim hayata karşı nefret duygusunu hatırlıyorum kafama oklar yağarken koridorun sonuna doğru koştururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Haha cidden TBC instance ve raidleri insanın hayata bakış açısını değiştiriyordu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 az trash olması iyi diil mi işte more boss more loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar