emokhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Daha önce bi konu başlığında yorum yapıldı mı bilmiyorum, bakındım biraz bulamadım, bu yeni mountlar hayli enteresan olacak gibi. Reins of the Traveler's Tundra Mammoth 3 kişilik tundra mamutun iki kişilik kontenjanını ister 2 adet reagent ve general vendor, istenirse de 2 adet bizimle aynı party de olan oyuncu ile doldurabiliyoruz. Bir de motorsikler ve uçan halılar var ki tam evlere şenlik. Chopper videoları felan ortalıkta dolaşıyor, azeroth da egzos emisyon ölçüm istasyonları yakındır.. bir taraftan oyuna renk geliyor gibi ama bir taraftan da sanki işin büyüsü bozuluyor mu ne ? Hoş zaten hali hazırda dünyada bir ton engineering harikası alet edevat mevcut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bozulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hah nerdesin abi ya uraştırdın bizi sabahtan beri içim içimi yiyo bozuluyo mu yoksa bozulmuyo mu acaba diye. Tam bozuluyo diycem diyemiyorum yani bi huzursuzluk var. iyi oldu vallaha rahat bi uykuya yol alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bozulmuo +1 ama şu gnome bineklerine ses kapama opsiyonu koymayan blizz in aklına edim bu da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 işin büyüsünden kastın ne? gayet guzel eglenceli binekler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bence de çok eğlenceli de ne bileyim motosiklet için falan kimileri "oldu olacak mobilet, kadillak felan koysalarmış" deyorlar. Sonuçta motor sesi felan olcak heralde bunların, ne bileyim düşününce biraz garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 O araçların çıkardığı sesleri duymamak için engineer ların yapabileceği bi item filan olsa ne para kırardım ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 helikopter, mekanik tavuk normal geliyo yani, motosikletler bozdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 evet abi mekanik tavuk ya da helikopterler bu günün gerçek yaşantısında bir popülerliği olan ve bugüne referans yapan gereçler pek değil, dünyanın kendine özgü atmosferi içerisinde bugüne gönderme yapmayarak pek sırıtmayan hatta hoş engineering harikalarıydı. Buna karşın bu bildiğin chopper yani ben yarın iş çıkışı yanımdan geçecek bi tanesi, yani arada bir fark var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben dün ataşehirde bi helikopteri inerken gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bende taurenin helikopter kullandığını gördüm evin yakınında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 komsum paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 WoW zaten "techno-magical" bir dünyaya sahip. Büyü ve teknoloji bir arada yani. Bu yüzden bunlar pek bozmaz havayı. Ha bana sorarsan ben hep "medieval-fantasy" tür dünyaları severim, yani bırak mühendislik harikalarını tüfek bile olmayacak, ok-yay, kılıç, büyü vs. Ama baştan techno-magical olarak kabul ettikten sonra gerisi de bozmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 zaten günümüz dünyası ile wow dünyası iç içe o yüzden bi büyü falan bozulmuyo. Misal olarak haris piltonu alalım ne hatırlatıyo sana işte günümüzden bir örnek. Ve yukarda da sölemişler helikopter kullanan tauren garip gelmiyo da motorsiklet mi garip gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Onlar günümüz dünyasıyla WoW dünyasının içiçe olduğuna kanıt değil ama. Sadece ufak ve gülümseten easter egg'ler Haris Pillton (ve devasa *çantası*), Pinkus Floyd vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ineklerin dünyayı ele gerçirmesi yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 helikopter warcraft dünyasında vardı gyrocopetrdi sanırım adı hatta cüceler biniyorduda motor felan görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 artik gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 emo tamam heycan yapmıssın cok otur lvlını kas bole seylere kafa patlatcagına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ferrari filan ekleyecekler arkadaşlar, takılmayalım böyle motora filan. Yani nedir ki, motordu oydu buydu, oyunda tank mank, helikopter var ya böle bi evren bu seven seviyor, sevmeyen kapı dışı ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 doğrusun raistim doğrusun. ben de yakıştıramadım kendime bu heyecanı sonradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Abi helikopter wc3de vardı asıl wowda baştan olmaması bile hata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar