Daemir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yiller dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yıllar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Nice Yıllaraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nice senelere.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Herkese çok teşekkür ederim. Emaleth said: yengecim nice mutlu yıllara... tazecik yaşında anne olacaksın, ne güzel. biz o trene vaktinde binemedik, eşeklik ettik, annane gibi anne olcaz bu gidişle ya :P @nefir: yahu genç eş almışın hiç söylemiyosun. afferim lam, ahahaha... =o] Çok teşekkür ederim. Trenin erkeni geci yok. Ablamla aramda 20 yaş var bizim mesela. Annem bana 41 yaşında hamile kalmış bana. Bu arada, genç eş iltifatı için de tşk ederim ama Semih beni değil, ben onu aldım... Mağlum teklif benden geldi. kermit said: o değilde bu başlığı neden nefr açmadı hatırlamadı heralde ? ortalığı kızıştırıyım Ben hemen cevaplayayım, Nefr mutfak ile ben arasında mekkik dokudu ehueheh... Haa kızıştırmak diyince, sen nasıl Fransaya göçtüğümüzü hatırlamazsın, HMMM??? semaa said: ne yalan söyleyeyim kıskandım...:) mutlu yıllar... Eğer istediğin bu tarz mutluluksa, darısı en yakın zamanda başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Çok cici be :) Mutlu yıllar, Allah neşenizi ve mutluluğunuzu bozmasın. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kutlu mutlu olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mutluluklar =) Nefr'e de sana da =) Ha bi de , kolay gelsin Nefr , aşeren bir arkadaşımı hatırladıkça üzülürüm baba adaylarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sen on yedi yasinda degil misin aseren arkadasin mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Hepi börtdey du yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kocası uyurken tokat atan kişi senmiydin.. öyle biri vardı geçen.. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 eisenheim said: kocası uyurken tokat atan kişi senmiydin.. öyle biri vardı geçen.. yazık :( tokat yiyeni bilemem ben yumruk yemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ghost_boo said: Mutluluklar =) Nefr'e de sana da =) Ha bi de , kolay gelsin Nefr , aşeren bir arkadaşımı hatırladıkça üzülürüm baba adaylarına eheh sagol. biz alisigiz, yemekleri ben yaparim bizde, perith de zaten senelerdir aserir surekli, sorun yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mutlu anneye geç kalmıs bir mutlu yıllar!emzik de pek cici olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş doğumgünün kutlu olsun :) hediye emziğine de kavuşmuşsun. mutlu oldum okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mutlu yıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Herkese çok teşekkür ediyorum. Emzik için de öyle. Çok yakışmış değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yumruk için özür mü bu avatar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 nefr ve perith.. gerçekten süpermişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Estel_Anorien said: nefr ve perith.. gerçekten süpermişsiniz. Teşekkür ederiz, teşekkür ederiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 mutlu yıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar