mono Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 'beleş' diye kimsenin birseyden bahsettigini hatirlamiyorum? bana gore degisken cok fazla, sen parana kiymazsin rifter ordusu yaparsin, ben orta seviye fiyat/fayda olarak iyi bulduklarimi kullanirim...neticede fleet/gang e fayda benim amacim. ki yukarda ki, AF gibi dandrik bir classin azda olsa kullanilir hale geldigi bir patch icin yazilmis binbir fitten sadece biri...tek derdin ne olur rigler olsun emi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben cok kullandim 150mm+400mm wolf zaten hem ab li hem mwd li, esk:den ucu ucune sigiyodu ikisi birden, baktim simdi sen riglerle sigdirinca belki artik sigiyodur dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 af ye rig bencede gereksiz her nekadar kendi uretimde olsa :D Onun yerine satip huggin rapier icin fon ayirmak daha mantıklı gibi ama neler gormedik bu oyunda neden olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Süper bi wolf fitim var benim Baya işe yarıo ama kendi içinde çelişio Çünkü hem mwd hem ab taktım :p lowlara 1x dcu2 1x gyro2 cpu yemeyen kinetic ressist bide cpu yiyen(sanırım bu oluyodu) explo resistt mis gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar