mono Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 'beleş' diye kimsenin birseyden bahsettigini hatirlamiyorum? bana gore degisken cok fazla, sen parana kiymazsin rifter ordusu yaparsin, ben orta seviye fiyat/fayda olarak iyi bulduklarimi kullanirim...neticede fleet/gang e fayda benim amacim. ki yukarda ki, AF gibi dandrik bir classin azda olsa kullanilir hale geldigi bir patch icin yazilmis binbir fitten sadece biri...tek derdin ne olur rigler olsun emi :)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben cok kullandim 150mm+400mm wolf zaten hem ab li hem mwd li, esk:den ucu ucune sigiyodu ikisi birden, baktim simdi sen riglerle sigdirinca belki artik sigiyodur dedim
Moss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 af ye rig bencede gereksiz her nekadar kendi uretimde olsa :D Onun yerine satip huggin rapier icin fon ayirmak daha mantıklı gibi ama neler gormedik bu oyunda neden olmasın ?
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Süper bi wolf fitim var benim Baya işe yarıo ama kendi içinde çelişio Çünkü hem mwd hem ab taktım :p lowlara 1x dcu2 1x gyro2 cpu yemeyen kinetic ressist bide cpu yiyen(sanırım bu oluyodu) explo resistt mis gibin
Öne çıkan mesajlar