Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amazing Spiderman (a.k.a. Spiderman 2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahh evet yaa gecenlerde gazeteyi gordum yani tek kelime ile tepkimi yansittim... "OHA!" ne diyim abi alakasi yok filmdeki elemanla uzaktan yakinda hicbir yerden..Direk sacini uzatsin ve sakal biraksin o amcam (45 yasindaymis bi de)

[Bu mesaj MeSh tarafından 17 December 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Aragorn'u oynayan herifi bikaç filmde seyretmiştim zaten. İyi oyuncu. Hatta... Çok büyük bir ihtimalle... Melrose Place adlı dizide patates kızartmasını mayoneze bandırarak yiyerek benimde mayonez+patates kızartmasını sevmeme sebebiyet veren şahısda kendisidir. (Oha nasıl bi cümle yazdım böyle)

Hugh Jackman'ın tipi inanılmaz uymuş o ayrı tabi ama wolvi normalde bücür diye tahrik edilir düşmanları tarafından :D

Ben Hugh Jackman'ın sakalsız halini (Bakınız Codename Swordfish) Clint Eastwood'un gençliğine benzetirim.[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 17 December 2003 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Catscratch tarafından 17 December 2003 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben sevdim kardesim :P hehe siz zevksizsiniz :p
adam catir catir octobus olmush iste:P

aha
sanki filmde peter parket cizgideki peterda siz octobusa laf edionuz P:

mary jane fanı olaraktan bi ona laf dedirtmem ötesi yalan.. :)[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Mesaj tarihi:
Mary Jane'de tam tipi deil. Ama oturmuş genede. Gerçi partide dans ederken felan gösterebilirlerdi. Dans etmeyide çok sever.

Robin Williams'ı Insomnia'da izledim, hiç de sırıtmıyordu.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
yaa fragman süper
yine ilk filmi gibi olacağa benziyo
alfred molina octopus-man'le uçmuş zaten

kaçmaz bu film[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
bence de cok karamsar olmusuz, begenecekmisim gibi geliyor bana.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
bence de kollar olmamış ama yine de güzel olacağa benzer. zaten çizgiromandaki havayı vemeleri çok zor. ama sabırsızlıkla bekliyorum filmi. birincisi iyiydi.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
O şapka nedir ya ıyyyy
Kabul edelim, Çizgi Romanları Film haline getirmede Marvel Serisi Yerin dibine girdi. Oysaki DC Comics inkiler çok başarılı oluyordu kanaatimce...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...