Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amazing Spiderman (a.k.a. Spiderman 2)

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

ahh evet yaa gecenlerde gazeteyi gordum yani tek kelime ile tepkimi yansittim... "OHA!" ne diyim abi alakasi yok filmdeki elemanla uzaktan yakinda hicbir yerden..Direk sacini uzatsin ve sakal biraksin o amcam (45 yasindaymis bi de)

[Bu mesaj MeSh tarafından 17 December 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Aragorn'u oynayan herifi bikaç filmde seyretmiştim zaten. İyi oyuncu. Hatta... Çok büyük bir ihtimalle... Melrose Place adlı dizide patates kızartmasını mayoneze bandırarak yiyerek benimde mayonez+patates kızartmasını sevmeme sebebiyet veren şahısda kendisidir. (Oha nasıl bi cümle yazdım böyle)

Hugh Jackman'ın tipi inanılmaz uymuş o ayrı tabi ama wolvi normalde bücür diye tahrik edilir düşmanları tarafından :D

Ben Hugh Jackman'ın sakalsız halini (Bakınız Codename Swordfish) Clint Eastwood'un gençliğine benzetirim.[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 17 December 2003 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Catscratch tarafından 17 December 2003 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ben sevdim kardesim :P hehe siz zevksizsiniz :p
adam catir catir octobus olmush iste:P

aha
sanki filmde peter parket cizgideki peterda siz octobusa laf edionuz P:

mary jane fanı olaraktan bi ona laf dedirtmem ötesi yalan.. :)[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

bence de kollar olmamış ama yine de güzel olacağa benzer. zaten çizgiromandaki havayı vemeleri çok zor. ama sabırsızlıkla bekliyorum filmi. birincisi iyiydi.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...