MeSh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ahh evet yaa gecenlerde gazeteyi gordum yani tek kelime ile tepkimi yansittim... "OHA!" ne diyim abi alakasi yok filmdeki elemanla uzaktan yakinda hicbir yerden..Direk sacini uzatsin ve sakal biraksin o amcam (45 yasindaymis bi de) [Bu mesaj MeSh tarafından 17 December 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben Aragorn'u oynayan herifi bikaç filmde seyretmiştim zaten. İyi oyuncu. Hatta... Çok büyük bir ihtimalle... Melrose Place adlı dizide patates kızartmasını mayoneze bandırarak yiyerek benimde mayonez+patates kızartmasını sevmeme sebebiyet veren şahısda kendisidir. (Oha nasıl bi cümle yazdım böyle) Hugh Jackman'ın tipi inanılmaz uymuş o ayrı tabi ama wolvi normalde bücür diye tahrik edilir düşmanları tarafından :D Ben Hugh Jackman'ın sakalsız halini (Bakınız Codename Swordfish) Clint Eastwood'un gençliğine benzetirim.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 December 2003 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 December 2003 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 robin wilyims kiiiim oktopus kim. robine gitcek rol fisher kingdeki roldur dead poetsteki roldur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ben sevdim kardesim :P hehe siz zevksizsiniz :p adam catir catir octobus olmush iste:P aha sanki filmde peter parket cizgideki peterda siz octobusa laf edionuz P: mary jane fanı olaraktan bi ona laf dedirtmem ötesi yalan.. :)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mary Jane'de tam tipi deil. Ama oturmuş genede. Gerçi partide dans ederken felan gösterebilirlerdi. Dans etmeyide çok sever. Robin Williams'ı Insomnia'da izledim, hiç de sırıtmıyordu.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yaa fragman süper yine ilk filmi gibi olacağa benziyo alfred molina octopus-man'le uçmuş zaten kaçmaz bu film[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bence de cok karamsar olmusuz, begenecekmisim gibi geliyor bana.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bence de kollar olmamış ama yine de güzel olacağa benzer. zaten çizgiromandaki havayı vemeleri çok zor. ama sabırsızlıkla bekliyorum filmi. birincisi iyiydi.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 az kaldı az ![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..[Bu mesaj jankis tarafından 28 Mart 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 otto ya gitmemis kovboy sapkasi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Kollar nasıl olmamış ya. Görünüş olarak güzelde işlev olarak mı sevmediniz ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 O şapka nedir ya ıyyyy Kabul edelim, Çizgi Romanları Film haline getirmede Marvel Serisi Yerin dibine girdi. Oysaki DC Comics inkiler çok başarılı oluyordu kanaatimce...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 30 Haziran 2004 de vizyonda Aha işte traileri burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar