utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bence en çirkini ispanyol paça kotlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bende var hala.arada çıkarıp korkup geri koyuyorum dolaba.ama atamıyorum intikam alacakmış hissi uyandırıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hahahah bir de ispanyol paça TAYTLAR var ben de vardı ordan biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 O YOKTU BENDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 İspanyol paça tayt nasıl oluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hakkaten kot bende de vardı tamam da. taytı nasıl yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tayt işte sadece paçası bol düşün gerisi yapışık tayt iğrenç bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 paçası fırfırlı gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 çok absürd değil mi lan. kafamda canlandırmaya korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://images.gittigidiyor.com/685/6857727_0.jpg ispanyol paça eskitme -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ooooff çok çok çok çok kötü ya ldgkşşjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sesu said: tayt işte sadece paçası bol düşün gerisi yapışık tayt iğrenç bir şey of çok kötü topuklu tayttan bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 way to rub it in sekiz yaşındaydım abi yüzüme vurmayın artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ispanyol paça tayt nedir ya ahah ispanyolcadan soğudum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ugg candır. Geçen yaz İzmir'den ayrıldığımda daha İzmir'e sıçramamıştı modası ama okuduğum üniversitede pijama altı,üstü sweatshirt altı ugg kombinasyonu pek popüler.Görüntüsü saçma sapan geliyodu,"O ne be dişi dediğin narin şeyler giyer,giymese bile Yeti nin kızkardeşi gibi görüncek şeyler giymez" diye düşünüyodum. Bi kere merakımdan alışveriş merkezinde denedim,eğer dayanıklıysa çok çok çok rahat bi ayakkabı.Hazır burda havalar da soğukken ve burda türkiyede olduğundan kat kat ucuzken alıcam yakında.Modasında değilim,sokakta rahat ötesi terliklerle gezmek misali bişiy.Deneyince "iğrenç"ten,"sevimliler aslında ya" ya dönüştüler gözümde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 aloo resim patlamis biri ciziversin suraya, nedir noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 böyle Ugglu ünlüler ve en alttada şimdi nickini hatırlayamadığım ama "mini etekli ugglu kızlar çok süfer"düşüncesi üzerine ithaf ettiğim mini etekli ugg lu hanım kızımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hayat degistirici bir tecrubeme dayanarak soyluyorumki, mini etekli kizlar her zaman guzel degil. memories /borgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 reyou said: aloo resim patlamis biri ciziversin suraya, nedir noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bu salak cizmeler gibi, bir de plastik balikci cizmeleri var.. burberry bile uretiyo abi, nedir bu salaklik anlami$ degilim. kizin güzel olani makbuldür, güzel giyineni degil.. de henüz kizlar bunu algilayabilmi$ degil. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ortalama güzel olanlar da güzel giyinerek piyasalarını yükseltiyorlar sen de bunu anlamış değilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 herkes princess leia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nesini sevmediniz botun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 utopia said: boksör botu, çizmelerin içine sokulan paçalar. bence üzerinize afiyet cırcırdı o kimseler. bir çeşit bariyer gibi baktım ben hep olaya. malum pantolonları da boldu hep. lol bayağı şişman kahverengi bir köpeğin ayağı gibi duruyor.. ayı yogi'nin ayağı da olabilir vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar