Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ugg!!!!!!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

site adres:http://uggboots4all.com.au/

Bir dalgadır gidiyor şimdi . Tüm kızlarda görür oldum. Bir kaç modeli güzel ama geneli leş gibi duruyor :S .Birde memeleketimin yağmur,çamurlu yollarına harika gider.Bakalım bizim erkekler ne zaman giymeye başlıyıcak

edit/dasaaa:resim linkini düzelttim
Mesaj tarihi:
çok rezil.. çok, vallahi çok. hani ben trendlere karşı biri deilim, misal nubuk timberland botları çok güzel,hoşuma gider falan ama bu bariz kötü.
Mesaj tarihi:
bu kadar çok ünlemi görünce arayıp bulamadığı bi model var heralde kim bu heyecanlı pati dedim. bi ara çok heveslenmiştim de geçti şimdi. kusucam yakında.
Mesaj tarihi:
boksör botu, çizmelerin içine sokulan paçalar.

bence üzerinize afiyet cırcırdı o kimseler. bir çeşit bariyer gibi baktım ben hep olaya. malum pantolonları da boldu hep.
Mesaj tarihi:
O yine bi dereceydi canım.Timberland bot barbour mont.En azından göze batmıyordu çok fazla olması dışında.Ama puma ayakkabılar ve paçayı içine sokmak...konuşmayacağım bu konuda. :D
Mesaj tarihi:
Ben izmirliyim burda çabuk değişiyor öyle istanbul gibi değil.Ama istanbuldan buraya sıçarayanlar da var mesela çizgili adidas eşofman ve converse.:)Bizim okulda 10 kişiden 7 sinde converse var siz seversiniz muhtemelen ama nefret ediyorum o mahlukattan.
Mesaj tarihi:
Spacecake said:
Cons said:
barbour kokuyodu lan bide sahtelerini alıyolardı of.
bi de bazıları kokuyo diye gerçek olduğunu iddia ederdi baş harfi orçun özerdem olabilir.

git evimden.
Mesaj tarihi:
Cons said:
Spacecake said:
Cons said:
barbour kokuyodu lan bide sahtelerini alıyolardı of.
bi de bazıları kokuyo diye gerçek olduğunu iddia ederdi baş harfi orçun özerdem olabilir.

git evimden.
TAMAM GELİNCE GİDERİM.
  • Yeni Oluştur...