Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Cable Guy

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Yalnız ve rahatsız bir kablolu yayın görevlisinin kendine arkadaş edinmek istemesi ve gelişen komik olaylar kısaca.. Pek fazla anlatmaya gerek yok herkesin bildiği ve sevdiği(ne kadar overacting varsada:)) bir film olarak görüyorüm.

Bu akşam 22.15'de Cnbc-e'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan önce bir kere izlemiştim bu filmi, ama o kadar küçüktüm ki karakterlerin kimler olduğu bile aklımdan çıkmış Jim Carrey dışında. Bu sefer de sadece başını izledim aslında. Ben Stiller filmi olduğunu, Matthew Broderick'in oynadığını filan yeni farkediyorum.

Bir ara edinip baştan sona izleyeceğim tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
şimdi izledimde, filmden ziyade indirdiğim altyazıya yorum yapmak istiyorum. daha doğrusu sövmek.

filmin bir sahnesinde there will be no butts gibi bi cümle kullanıyor. hani hatun olmayacak manasında kibarcana "popo" diyor. fakat ingilizce özürlüsü çevirmen "hiç ama olmayacak" diye çevirmiş. ama olmayacak nedemek ya bu adamlar düşünme yeteneğinden yoksun mudur, gerizekalı mıdır? ya da belki insan değilde makinadır düşünmeden uyguluyordur. negüzel izliyordum filmi keyifli keyifli sinirlerimi bozdu şerefsiz
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide sunu mu diyosun

Tomorrow night, you are having a karaoke
jam. No ifs ands or buts. Well maybe a
few butts. Later gator.

?

no ifs ands or butts, itiraz istemiyorum anlaminda bi cumle, yanlis bi durum yok, well maybe a few butts kismini nasil cevirdiler bilemem, zaten o kelime oyununu duzgun nasil cevirebilirsin onu da bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sayfadaki videolar bende görünmüyor, belki söyleyeceğim şeyden bahsedilmiş olabilir. karaoke partisinde jim carrey'nin söylediği dont you need somebody to love inanılmaz.

hatta alın lan bu da kıyağım olsun, upladım rapide. albüm şarkısı olmadığı için telif problemi olmaz umarım.
jim carrey - dont you need somebody to love
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...