Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Cable Guy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yalnız ve rahatsız bir kablolu yayın görevlisinin kendine arkadaş edinmek istemesi ve gelişen komik olaylar kısaca.. Pek fazla anlatmaya gerek yok herkesin bildiği ve sevdiği(ne kadar overacting varsada:)) bir film olarak görüyorüm.

Bu akşam 22.15'de Cnbc-e'de.
Mesaj tarihi:
Bundan önce bir kere izlemiştim bu filmi, ama o kadar küçüktüm ki karakterlerin kimler olduğu bile aklımdan çıkmış Jim Carrey dışında. Bu sefer de sadece başını izledim aslında. Ben Stiller filmi olduğunu, Matthew Broderick'in oynadığını filan yeni farkediyorum.

Bir ara edinip baştan sona izleyeceğim tekrardan.
Mesaj tarihi:
yaşlandı maşlandı ama yine de şahane hala.

ya ben bu filmi unutmuştum bu akşam izlemedim de nası sinir olmuştum cable guy'a dövmek istemiştim sürekli

başka hiçbişey hatırlamıyorum filmle ilgili
  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi izledimde, filmden ziyade indirdiğim altyazıya yorum yapmak istiyorum. daha doğrusu sövmek.

filmin bir sahnesinde there will be no butts gibi bi cümle kullanıyor. hani hatun olmayacak manasında kibarcana "popo" diyor. fakat ingilizce özürlüsü çevirmen "hiç ama olmayacak" diye çevirmiş. ama olmayacak nedemek ya bu adamlar düşünme yeteneğinden yoksun mudur, gerizekalı mıdır? ya da belki insan değilde makinadır düşünmeden uyguluyordur. negüzel izliyordum filmi keyifli keyifli sinirlerimi bozdu şerefsiz
Mesaj tarihi:
Xenocide sunu mu diyosun

Tomorrow night, you are having a karaoke
jam. No ifs ands or buts. Well maybe a
few butts. Later gator.

?

no ifs ands or butts, itiraz istemiyorum anlaminda bi cumle, yanlis bi durum yok, well maybe a few butts kismini nasil cevirdiler bilemem, zaten o kelime oyununu duzgun nasil cevirebilirsin onu da bilemem.
Mesaj tarihi:
evet orasıda bak çeviriyi aynen yazayım;

361
00:40:16,250 --> 00:40:20,963
- Bu ne demek?
- Karaoke deliliği. Eğer, ve, ama yok

362
00:40:21,129 --> 00:40:26,552
Belki bir iki ama olabilir.
Şöyle büyüklerden!

şu cümleden bi bok anlayamıyorum ben malesef.
  • Yeni Oluştur...