pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ya bu devamsizliktan kalinca bütünlemelerle geçebiliyor muyuz yoksa hepten mi kaliyoruz istanbul üni ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 olmaz bence öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 direk kalıyorsun bi daha ki sene dersi tekrar alınca yine devamsızlık aranıyor sınıf fazla kalabalıksa hocayla konuşup anlaşabiliyorsun tabi ama bu yönetmenlikte yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yapma ya benim devamsizlik sinirlarda ve şey atiyorum imzayı attiğim kağittan farkli kağit gidiyo hocaya fln anlamadım pff kalmim salak gibi devamsizilktan dersler kek çünkü peki kalirsam sinif geçmek için belli bir ortalama yakalamam gerek mi (nasil yakalanilcaksa) yoksa mevzu sadece bu kaldığım dönemin derslerini önümdeki 3 yılda vermek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hala devamsızlık mı kaldı ya :( sabancıda açık öğretim görür gibi okuyorum(okudum) ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yanlışlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 biz de 2 ders ve recite (yani ikisinin toplamı max 2 olacak) girmezsek kalacağımız dersler alıyoruz aynı sabancıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 asinanyavuz said: biz de 2 ders ve recite (yani ikisinin toplamı max 2 olacak) girmezsek kalacağımız dersler alıyoruz aynı sabancıda.sadfasddf o zaman yeni sisteme geçildi, beni hiçbi hoca tanımadı ben de onları tanımadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 cleva ile tanışmamışsın sen o yüzdendir o. gerçi tanışmana gerek de olmamıştır, cscisin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 cs rules :p da trollemeyelim artık :) gel sabacı ya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dvamsızlıktan kalırsan -yönetmeliğe göre değişebilir belki- seneye tekrar alman gerekiyor diye biliyorum ha ama f leyip geçersen zorunlu değil, bizde birinci sınıftan f i olup 2 ye geçenler sınavlara girse yetiyor mesela bizde yoklama bile yapılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 istanbul uni what? mühendislik için yazıyorum, değişiyor mu bilmiyorum diyer fakülteler için ama sitelerinde bakarsan bulursun zaten bazı hocalar yoklamaya önem verir bazıları hiç sallamadan sınava giren her öğrenciyi tüm derslere gelmiş gibi sayar ortalaman 1.8 ise sınıfı geçersin, 2 dönem üst üste 1.8 altındaysan kalırsın ortalamayla geçersen devamsızlıktan kaldığın ders, bir üst sınıftaki dersle çakışırsa o dersi alamassın uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ortalama vs konuları okuduğun yere göre değişse de devamsızlıktan kalmanın değişmeyen olayı şudur: bir dersten devamsızlıktan kalırsan bir sondarki sene(veya ikinci dönem birinci dönemki derslerini alabiliyorsan eğer bir sonraki dönem) aynı dersi tekrar almak zorundasın,devam etmek zorundasın ve son olarak o dersin saatiyle çakışan dersi alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 derslere girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 pronoit said: ya bu devamsizliktan kalinca bütünlemelerle geçebiliyor muyuz yoksa hepten mi kaliyoruz istanbul üni ok. mühendislik okumama rağmen edebiyatta devamsızlıktan kalmıştım. sınavlara giremiyorsun, seneye tekrar alacaksın devam mecburiyeti ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 abi devamsızlık cok kolpa bi olay. bızım beykentte devamsızlıkla ilgili hç bişey yok. %0 yazıyoda hoca takmıyo kafaya, vize finale girip cıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 beykentte vizeye girebiliyosunda finale almıyolar malesef. pek çok kişi deli gibi çalıştığı finalin kapısından geri dönmek zoeunda kalıyo her sene malesef. son anda açıklıyo şerefsizler listeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Tamamen dersin hocasına bağlı onunla konuşman lazım. Yonetmelikte devam zorunluluğu varsa -ki vardır buyuk ihtimalle- bazı hocalar prosedur geregi yoklama alır sınıfı saymaz etmez attırırsın arkadaşına imza. Ama bazıları onem verir o derslere girmek zorunda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar