ripe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Bir umut sorim Rp serverindan pvp serverina direk karakter taşıyabiliyormuyuz yoksa Rp->Pve->pvp mi? son olarak ta server değiştirmek ayda bir kere mi yapilabiliyor (ücretli olanlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ilk sorunu bilmiorum ama migrate artık ayda bir yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yani pvp serverina geçmek için 2 ay lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ben farklı serverlar arası geçiş yok diye biliyorum. (rp-->pvp gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 pve 'den pvp geçiş olduğuna göre direk sende RP den PvP ye geçersin gibi geliyor en azından bir dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hayır arkadaşlar sadece PVP den diğer bütün serverlara geçiş var RP yada PVE serverdan PVP ye geçiş yok onlarda kendi aralarında geçebiliyor yani kan grupları gibi PVP = 0 gibi herkese verebiliyor ama kimseden alamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yok blizzard PvE->PvP yi açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 @Devilmanta Üsgünüm ama biraz uzak kalmışsın bu konulardan. Hem PvE serverındaki ilk hunterımı, hemde RP serverındaki bir karakterimi PvP serverına aldım, mutlu mesut level kasıyorum onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 rp ile pve, rppvp ilede pvp serverlar aynı zaten. Sadece uyulması gereken kural farklılıkları var. pve den pvp ye geçiş olduğuna göre senin de doğrudan geçebilmen gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 uzak kalmış olabilirim :) benim bildiğim öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 20€yu bastıranı istediği server tipine yolluyorlarmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hah şöyle yaa çok saolun. Herşeyi peşkeş çektirdiler bunuda yaptılar sonunda. Para her hapıyı açıyor gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar