Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 e sen anlamamışsın ne demek istediğimi orada, "kolaya kaçacak olursa" ki yapmak istemediklerini söylediler çünkü oyuncular da istemiyordu zaten cross-server olayını. seçenek dediğin 217863165312735176 kere oynanmış, bayatlanmış şeyler. seçenek dediğin war gibi düzineyle koyarsın, seçsin beğensin millet. ama işte wow kafası sağolsun millet hızlı puan almak için tek yere tıkıyor kendini, kendi düşen ağlamaz. e kusura bakma da sen becerememişsin herhalde, hangi sunucuda oynadın bilemiyorum ama madem öyle sıkıntın vardı, daha kalabalık sunucular vardı. 40 oldum, üstüne 32 yaptım ve ikisi de sırf pvp ile. evet çünkü lowbie genklemece gerçekten savaş gibi lol. sağolsunlar şu mythic tavuk olayını koydu da 'esaslı pvpcileri' gördük, tanıdık bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 çok saçma tartışmanız WOW marka olmuş artık kimse kötülemesin harika bi oyun (6 aydır bıraktım oynamıyorum ama bıraktım diye de .ok atmıyorum oyuna) WAR ise yeni gelişen bi oyun çok eksiği var çok daha iyi olucak umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Hayır harika bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben oynarken de kötülüyordum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 harika degil, ama kotuden de baya uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ya marka olması açısından harika vede sonuçta piyasadaki en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben haftaya başliyorum abi vizelerden sonra bana destek olun warhammerın gelişimine köstek olanları birlikte dövelim hehe yok geyik bir yana da cidden biriniz bir ara hangi serverda olduğunuzu order/desc ide yazarsanız sevinirim bence warhammerın adı bazı konularda yeterli zaten. ya bir de wow süper değil kusursuz bir oyun olsa ne olur ki illa o mu oynancak abi tekel misiniz siz? wow beni yordu açikcasi gayet iyi de online oyun tecrübem vardır neyin ne olduğunu da gayet iyi bilirim starcraft harkulade oyundur gece gündüz oynarsınız sürekli farkli bişiler yaşayabilirsiniz çünkü oyuncu faktörü vardir ama bu bile starcraft varken age of empires red alert oynayan adamlara niye oynuyorsunuz deme hakkı vermez kimseye. ki istiyen 1v1 10 oyun atarim hehe warhammer vaad eddiklerini verir vermez ama bu warhammerın kendi sorunudur başka oyunların kötü yanları war'u iyi yapmiyacağı gibi kötü de yapmaz.çünkü wow standart belirleyecek kadar kalitede oyuncu kitlesine sahip değil eve online'dan adamlar gelip bikbik etse onları bile ciddiye alacam ama her 5 topiğin 3 ünde wow vs war görmek sıkıyor. ben iyi kötü forumun bu bölümüne vakit ayiriyorum birşeyler öğrenim fikir edinim diye tek öğrendiğim şey wow şu wow bu alooo bana veya buradaki herhangi birine bence wow anlatmayın oynamamış olan yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 order isen axe bite, dest isen eight peaks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bir daha sakın age of empires a laf etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende tekrar başlıyorum. mmo eksikliği çekiyorum akşamları sıkılmaya başladım. wow'da oynamadıgıma göre ve oynamıcagıma göre vizelerden sonra tekrar waaaagh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar