Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soykırım oylaması [msnbc]


KillJoy

Öne çıkan mesajlar

@Garager Rusyada bazı kaynaklar açıldı ki durumun böyle olmadığı apaçık ortada ayrıca tarih okuduysan biraz ingilizlerin kışkırtmak amacıyla mavi kitap die yalan yanlış bilgi olan bi kitap yayınlandığı da biliyor. O kitaptaki veriler 1.5 milyon zaten ayrıca Genelkurmaylıktan bizim arşivlerimize bakıldığında da apaçık ortada.. neyse.

@forgiver
resmen saçmalıyorsun..
bi kere hiç konu ile alakası olmayan insanların görüşlerini pozitif yönde değiştirmek için iyi bi survey..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynaklara bakarsak ermenilerinde bir takım tarihi dökümanlara sahip olduğunu görebiliriz.

Şimdi anlatacağım gerçektir ve ilk duyduğumda açıkcası şok olmuştum.Dedeme 12 yaşlarında çoğu zaman merak ettiğim duvardaki kılıcın anlamını sorduğumda dedem bana aynen şöyle demişti :

" Babam onla 40 tane ermeninin başını kesti ".

Halen var yada yok diyemeyiz soykırıma.Bunu bilemeyiz ama ermenilerin kışkırtıldığımı biliyorum.Aslında suriyeye sürgün olduklarınıda biliyorum.

Yani aslında benim görüşüm şudur ki;
Ne ermeni lobileri nede milliyetçi vatandaşlarımız...
Önemli olan "toprak parçası" için girişilen oyunlar.Yani burda oy kullanmanız vatanı kurtarmak değil tam tersi bir uyutma politikasına kurban gitmek.Yani ben öyle düşünüyorum.

Zaten gelişmiş olan ülkeler bu tür şeyleri takmıyor böyle.Aslında her şey ekonomik ve siyasal oyun.Eğer taksalardı zaten dünyanın siyasi haritasının çoğu değişirdi.

Ha ermeniler uğraşıyor ama ne için ?
Bir takım boş hayal için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East.


Soykırımın kabul edilip edilmeyeceğini belirleyecek şey buysa zaten sizin sözlerinizi kaale alan sizin gibi olsun. İnsanlıktan nasibinin alamamışlar resmen. Hoş gerçi ben de çok toz pembe konuştum sanki bütün işler politik yürümüyormuş gibi. Soykırım çok umurlarında sanki sırf Ermeni loncasından oy ve destek koparmak için her başkanın ağzına sakız ettiği cümle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...