KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 açıldıysa pardon baştan söliim. en azından kitlenene kadar da bazıları oylamaya katılır(: http://www.msnbc.msn.com/id/21253084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 daha once konusmustuk, ikinci secenek trajikomik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 tarihi gerçekleri anketle oylamak çok saçma. olmuştur veya olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ha bi de içinde türklerin olduğu bir anket açmak gafletine düşen msnbc ye yazık. şimdi forumlarda topluca abanmalar başlamıştır. ki %80 no şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 evet ya başlarsa yayılmaya %99a çekerler onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bu bayagi eski bir oylama ve zaten 1.7 milyon kisi oy vermis, pek bir degisiklik olacagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bana daha yeni forward mail geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yes dedim amerikan ingilizcesi hep karmaşık gelmiştir altyazı çevirilerinde hep gıcık oluyorum didnt you do it no yapmadın değil mi evt lan iyice karıştı sonuç anket saçmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aslına bakarsan soru çok basit.amerika tanımalıysa evet diyorsun tanımamalıysa hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Abi demin oy verdim %73'tü hayır seçeneği. Lan her şey de zerglenir mi arkadaş askhjdskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bende oy verdim 78 % şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 forgiver said: yes dedim amerikan ingilizcesi hep karmaşık gelmiştir altyazı çevirilerinde hep gıcık oluyorum didnt you do it no yapmadın değil mi evt lan iyice karıştı sonuç anket saçmadır yes mi dedin neden?????!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sadece hiç bir işe yaramayan bir anket olduğu için ip im değişirse yine yes diycem gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ip ni değiştirsende kendini değiştirmezsin, seni şikayet edecem 301 den içeri atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yine de bu sana amerikanın içişlerine karışma hakkı tanımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 no dedim %78 no demiş zati sevindim. 1.695.700 kişi den fazlası oy kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Msnbc'mi karar verecek ? Ayrıca belki soykırım yapılmışda olabilir.Bunu bilemeyiz tarihi kaynaklar açılıp bakılması gerekir.Bırakalımda buna tarihciler ve bürokratlar karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 +nobel o değil de annem şu yarışma programlarına sms göndersene dediğinde nasıl deliriyosam bu da onun gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 @Garager Rusyada bazı kaynaklar açıldı ki durumun böyle olmadığı apaçık ortada ayrıca tarih okuduysan biraz ingilizlerin kışkırtmak amacıyla mavi kitap die yalan yanlış bilgi olan bi kitap yayınlandığı da biliyor. O kitaptaki veriler 1.5 milyon zaten ayrıca Genelkurmaylıktan bizim arşivlerimize bakıldığında da apaçık ortada.. neyse. @forgiver resmen saçmalıyorsun.. bi kere hiç konu ile alakası olmayan insanların görüşlerini pozitif yönde değiştirmek için iyi bi survey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Kaynaklara bakarsak ermenilerinde bir takım tarihi dökümanlara sahip olduğunu görebiliriz. Şimdi anlatacağım gerçektir ve ilk duyduğumda açıkcası şok olmuştum.Dedeme 12 yaşlarında çoğu zaman merak ettiğim duvardaki kılıcın anlamını sorduğumda dedem bana aynen şöyle demişti : " Babam onla 40 tane ermeninin başını kesti ". Halen var yada yok diyemeyiz soykırıma.Bunu bilemeyiz ama ermenilerin kışkırtıldığımı biliyorum.Aslında suriyeye sürgün olduklarınıda biliyorum. Yani aslında benim görüşüm şudur ki; Ne ermeni lobileri nede milliyetçi vatandaşlarımız... Önemli olan "toprak parçası" için girişilen oyunlar.Yani burda oy kullanmanız vatanı kurtarmak değil tam tersi bir uyutma politikasına kurban gitmek.Yani ben öyle düşünüyorum. Zaten gelişmiş olan ülkeler bu tür şeyleri takmıyor böyle.Aslında her şey ekonomik ve siyasal oyun.Eğer taksalardı zaten dünyanın siyasi haritasının çoğu değişirdi. Ha ermeniler uğraşıyor ama ne için ? Bir takım boş hayal için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Türk ismini kötülüyorlar daha kötüsü var mı? istediğin kadar takma o zmn.. insanların öngörüşü oluyor bu.. en basit Kuveytte bile Türk'üm dediğinde nasıl eziolar seni ezik millet diye. Oh Well, Whatever, Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 önyargi netten duzelseydi dunyanin en iyi en sevimli en gelismis en asmis en en en ....ulkesi olurduk ,oylama oldumu söz konusu tryi kim gecebilirki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 said: Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East. Soykırımın kabul edilip edilmeyeceğini belirleyecek şey buysa zaten sizin sözlerinizi kaale alan sizin gibi olsun. İnsanlıktan nasibinin alamamışlar resmen. Hoş gerçi ben de çok toz pembe konuştum sanki bütün işler politik yürümüyormuş gibi. Soykırım çok umurlarında sanki sırf Ermeni loncasından oy ve destek koparmak için her başkanın ağzına sakız ettiği cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 http://www.aitcoc.com/Crow-Indian.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar