Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 [large]Sioux[/large] * Karazhan, EU * Horde * Web Sitesi şu an için yok. * PvE Ağırlıklı * Casual sayılır. Haftada 3 - 4 gün raid olacaktır. * Kuruluş Tarihi: Temmuz 2008 * Guild Master: Whitebull * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: Darti * Üye Alımları: Oyuniçi veya Vent'te konuşarak. * TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss: TBC Guildi, Magtheridon. Sioux Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Sioux Guild Sitesi 10 man raidlere baslamıs bulunmaktayız.. Ilk gun kurdugumuz 10 man raid ile.. Archavon Sartharion Anub'Rekhan Grand Widow Fearlina kesilmistir. Alım yapılacak classlar: Death Knight--- Kapalı Druid--- Açık Hunter--- Kapalı Mage--- Açık Paladin--- Açık Priest--- Açık Rogue--- Açık Shaman--- Açık Warlock--- Açık Warrior--- Kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Naxxramass 10 man 13/15 Sartharion kesildi. Archavon kesildi. 25 man icin uye eksigimiz bulunmaktadır. Bir iki healer ve dps bulursak 25 manlerede baslıyacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 guild lideri sittingbull değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Whitebull reroll yapıp DK actı.King die. O sırada Guild Leaderlıgını ben aldım.Buraya bılgılerı verdıgımızde whitebull da idi.. Su an Sittingbull evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Naxxramas 10 man temizlenmistir. Biraz gec oldu ama temiz oldu. 25 man icin adam eksigimiz halen bulunmaktadır. Tank spotumuz dolmustur. Healer ve DPS alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Malygos 10 man de tamamlanmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Death Knight --- Kapalı Druid --- Kapalı Hunter --- Kapalı Mage --- Kapalı Paladin --- Açık (Prot & Holy& Retri) Priest --- Açık (Holy & Shadow ) Rogue --- Kapalı Shaman --- Açık (Ench & Resto & Ele ) Warlock --- Kapalı Warrior --- Kapalı Guncel oyuncu alım lıstesı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hunter hep kapali anasini satiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bir hunter da fazladan alsalar nolur yani?sürekli her raidde bütün hunterlar online mı sanki.bu kapalı muhabbetini bir türlü anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Evet beni alabilirler mesela iyi bir insanim cunku(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 geran said: bir hunter da fazladan alsalar nolur yani?sürekli her raidde bütün hunterlar online mı sanki.bu kapalı muhabbetini bir türlü anlamıyorum ben. gerekli miktarda online hunter varsa yeni gelecek biri boşa alınmış olur. o adam guilde girince raidspot bekler, drop bekler ama classının ondan önceki üyeleri arasında hali hazırda bir rotasyon varsa adamın da guildin de canı sıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 alım yaparken gear'a bakıyor musunuz şuan için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ulduar denemelerize basladik. Hunter sayımız su an ıcın yeterli ama gene de basvuru yapabılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ulduar 10 man Flame Leviathan Razorscale XT-002 Deconstructor The Assembly of Iron(Iron Council) Kologarn Auriaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar