elm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Atatürk Sanayi sitesine gitmem lazım hadımköyde ve oldukça uzak.Bostancıda oturuyorum hangi ulaşım araçlarıyla gidebilirim oraya.İett'nin nasıl giderimine baktım 5-10 tane otobüs sıralıyor daha uygun bir yolu vardır umarım =) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 maslaktki mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mecidiyeköy den beylikdüzü ne direk otobüs olması lazım. Beylikdüzü tüyap ın ordan sağa döndün mü hadımköye gidiyor. Tüyap a kadar gideceksin ordanda taksi bulursun herhalde. Yada minibüs kalkıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bostancıdan İdoyla Bakırköye geç Bakırköyden ekspress bahçeşehir otoüslerine bin Bahçeşehirde in taksiyle 5 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yenibosnadan direk kalkıyor mavi otobüsler ufak hadımköy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yenibosna'ya git oradan mavilerle direk hadımköy,sanayinin oradan da geçiyorlar sanırım üstlerinde yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar