Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All-Star 2008 - 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paul ve Amare geçmiş son düzlükte Melo ve Tmac'i.Hak yerini bulmuş.

Bu arada Bruce Bowen nasıl 1 milyon 400 bin küsür oy alıyor aklım almadı.50.000 oy daha alsa ilk beşte all-star çıkacak.
Mesaj tarihi:
Yedek adaylarım;

Batı

Guard-Billups
Guard-Roy
Forward-Dirk
Forward-Gasol
Center-Shaq/Memo
Wildcard-Tony Parker/Deron
Wildcard-David West

Doğu

Guard-Harris
Guard-J.J
Forward-Lewis
Forward-Pierce
Center-2. iyi bir pivot olmadığından bu kontenjandan Bosh
Wildcard-Iggy/Carter
Wildcard-Granger/Carter
Mesaj tarihi:
Hotdog said:
abi öyle bi yazmıssın ki görende adam turnikeyle 1. oldu falan sanıcak tamam bencede igoudala > nate robinson ama nate robinson'da boş adam diil orda olmayada hakkı var

toggie said:
nate robinson'un bi tarafına koyim afedersiniz. iguodala'nın hakkının yendigi gunu unutmadık hala ne hakla geliyo bu adam anlamıyorum. xtirsin gitsin be yeter.

iguodala nın o seneki performansı nateten çk daha iyiydi bence yediler.
Mesaj tarihi:
Ben memo yu bekliyordum, son 4-5 maçta kötü oynayınca salladılar gibi geldi bana. Gerçi rakibi shaq iken yinede zor olurdu heralde.

Nelson ise, bu adamların bu işten ne kadar anlamadıklarını gösteriyor...
Mesaj tarihi:
memo nun hiç şansı yoktu utah dökülüyor ama hido girebilirdi. orlando dan nelson ve lewis varken hido seçimlemesi ilginç. kaan kural şut yüzdesinin çok etkili oldugunu söylüyordu ama hido nun o takıma etkisi daha fazla. bence bu konuda başka işler dönüyor saha içi haricinde.
Mesaj tarihi:
orlando dream team sanki 3 oyuncu ne aliyosun. al howard yeter. hadi aldin nelson kim hakkaten hido gibi gecen sezonun mip i dururken. kerem tunceri daha iyi guard oynar lan o takimda
Mesaj tarihi:
nelson ın ne işi var ya ayıp şu takıma onu koymak. cidden. sırf howard takım arkadaşı istedi diye orlando dan adam aldılar da cidden MIP varken nelson.. yazık
Mesaj tarihi:
Birşey dikkatimi cekti steve nash ve jason kidd yok iyi oynamiyorlar bu sene ama yinede ilginc geldi bana.

Birde nelson'dan önce orda eleştirmeniz gereken biri var oda

Allen Iverson onun işi ne asıl orda.
Ustalara saygı kuşağı ise olay steve nash veya jason kidd niye yok...
  • Yeni Oluştur...