Miraul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hayatinda ilkkez disc pri oynayinca alisamamistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Fin said: o defile addonumu ? hayır başka bir amaç için kullandığımız özel bir addon public değil. kişileri marklamaktan ziyade arrowlamaya yarıyor yönlerini ve uzaklıklarını rahatça görebilmek için fayda sağlıyor özellikle hc lk için faydalı prof hc içinde iyi oluyor sorguya plague debuffı eklenince hangi kişiye gideyim diye zaman kaybetmiyor insanlar okları takip ediyor :) HolyRaider said: abi penance ı niye v ye koydun nasıl rahat ediosun yahu penance yani flash heali ctrl+alt+del e koysan okadar eziyet vermez adama :D neden eziyet versin ki g15 kullanıyorum oldukça rahatım tuşlar anlamında v favori tuşlarımdan biridir cdsi olan sık kullanılan speller için tercih ederim :p bunlar kişiden kişiye değişen kavramlar genelleyip bu böyle iyidir şu şöyle iyidir diyebileceğin birşey değil ^^ Miraul said: hayatinda ilkkez disc pri oynayinca alisamamistir :) prof hc ben senin gibi çakma shaman mıyım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 herneyse ^^ bugün eve geldim etrafı topladıktan sonra yapacak birşey bulamazsam uzun süredir yapmayı planladığım birşey yapacağım. pitbull 3den pitbull 4e gridden grid2 ye terfi etmeyi planlıyorum ui düzeni yine böyle olacak. düzgün font bulamıyorum şuandaki tek derdim fontlar tavsiyesi olan var mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Castiel said: bu da benim biricik priestim ve uisi :p http://i42.tinypic.com/25ppp2v.jpg bu hazır ui falan mı? böyle bir şey yapmak istiyorum da çok üşeniyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Castiel said: HolyRaider said: abi penance ı niye v ye koydun nasıl rahat ediosun yahu penance yani flash heali ctrl+alt+del e koysan okadar eziyet vermez adama :D neden eziyet versin ki g15 kullanıyorum oldukça rahatım tuşlar anlamında v favori tuşlarımdan biridir cdsi olan sık kullanılan speller için tercih ederim :p bunlar kişiden kişiye değişen kavramlar genelleyip bu böyle iyidir şu şöyle iyidir diyebileceğin birşey değil ^^ nasıl rahat ediosun dedim, iyidir kötüdür demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Madcat said: Castiel said: bu da benim biricik priestim ve uisi :p http://i42.tinypic.com/25ppp2v.jpg bu hazır ui falan mı? böyle bir şey yapmak istiyorum da çok üşeniyorum yahu. cık hazır değil. yapması zor değil 1-2 saat harcarsın en fazla üşenme bence en iyi ui kendi hazırladığın uidir. HolyRaider said: Castiel said: HolyRaider said: abi penance ı niye v ye koydun nasıl rahat ediosun yahu penance yani flash heali ctrl+alt+del e koysan okadar eziyet vermez adama :D neden eziyet versin ki g15 kullanıyorum oldukça rahatım tuşlar anlamında v favori tuşlarımdan biridir cdsi olan sık kullanılan speller için tercih ederim :p bunlar kişiden kişiye değişen kavramlar genelleyip bu böyle iyidir şu şöyle iyidir diyebileceğin birşey değil ^^ nasıl rahat ediosun dedim, iyidir kötüdür demedim. yukarıda onu belirtmek istedim ztn kişiden kişiye değişebilecek birşe. bazısı harfleri tercih eder bazısı ctrl shift alt 1234 kombinasyonlarını. uzun yıllar aynı tuş kombinasyonlarıyla oynayınca herşey oldukça rahat geliyor. çoğu kişi g tuşlarını kullanıyor ben wowda buff dışında elime sürmüyorum o tuşlara hantal geliyor :) bunun gibi neye alıştıysan o şekilde ilerliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ARTIK VER SU UI NI ! kac ay oldu arkadasim bi paylasicam diosun paylasmiosun :/( rep verecez veremioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2 saatte yaparsın bu arayüzü yahu, paneller dışında seni uğraştıracak bir şey göremedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 olsun amac paylasimci gencligin önünü acmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.wowuigallery.com/ Buraya da bakmayı unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 pekaziz said: 2 saatte yaparsın bu arayüzü yahu, paneller dışında seni uğraştıracak bir şey göremedim. :) aynen pekaziz zor değil tembel olduğu için vermiyorum :P hep slack hep slack nereye kadar ama cık cık cık ^^ grid2 kullanmayı başarabilen var mı config esnasında birkaç ayar sonrası pat diye sapıtmaya başlıyor asabımı bozdu 2mb daha az memory kullanımı var ama config sorunu yaşıyorum. vuhdoo mu denesem ne yapsam hmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Grid2 hala betada diye biliyorum ben. Zamanında raid sırasında deneme hatasında bulunmuştum, sapıttı frameler filan. Gerçi çok vakit geçti o zamandan bu yana. Ama önermem hala. En azından eklentileri düzgün çalışmıyor kendisinin sorunu olmasa dahi. Vuhdo çok kullanışlı ve basit ama görünüş olarak pek zarif gelmedi bana, kalas bir havası var. LUA bilgin varsa wowinterface'de milletin arayüzlerini kurcalayıp güzel bir ouf_raidframe bulmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Gridden çok memnunum ama benimki beta falan degil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hı hı biraz bakınıcam artık. abso grid iyi ama 3mb dolaylarında memory kullanıyor ve bu yönde çok hantal. grid2 0.5 0.6 dolaylarında memory kullanımı yapıyor fakat stabil değil ayarları yaparken biyerden sonra sapıtabiliyor. bazı insanlar grid2 ile raid yapabildiklerini söylüyor bilmiyorum nasıl yapıyorlar. vuhdo aslında çok iyi kodlanmış feci şekilde detaylı bir menüye sahip güzel bir addon ama geliştirilmesi gereken yerleri var. menüsüne bakacak olursan diğer wow addonlarının kat ve kat ilerisinde olduğunu görebiliyorsun ve konfigürasyon için birkaç saat harcamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 3mb kullanmasının ne zararı var? yani Ram sıkıntısı yok ki makinelerde artık. Benim toplam addonlar 35mb falan kullanıyor şu an normalde yani %10 ram gibi bişi toplamın yani onemli degil gibime geliyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://www.vranx.com/ Valla burada da yazmışlar, kullanılan ram miktarı addonlar için çok önemli değil. Daha doğrusu oyunu akstıran, fpsyi düşüren ram miktarı değil, anlık cpu kullanım miktarı. Mesela auction addonları yüksek ram kullanıyor; recount, omen ise çok daha az. Ama bir raid anında son ikisi daha çok zorluyor. OptionHouse addonunu kullanabilirsiniz bu durumu görebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pitbull 4te sorunlarım var. netteki pitbull 4 kullananların ss lerine bakıyorum gayet güzel renkli skinli. ben kendiminkini ayarlayamıyorum ama öyle. tüm skinleri denedim (skin mi bilmiyorum gerçi, işte flattir glass banto bardır vs), şekilleri doğru fakat hep bir parlaklık söz konusu. sanki çakma pitbull 4 kullanıyormuşum gibi bunun ayarı nerdedir? gloss açık gibim sanki öyle bir havası var. ayarlayamadım, netten indirebileceğim düzgün hazır pitbull4 de bulamadım. vranxtakilere baktım zevkimle uyuşan birşy yok. wowuigallery de zaten download linkleri yok çoğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Belki o texturelar sharedmedia'da bulunanlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vr bende o texturelar hepsi. caith inkini çektim mesela, açıyorum çok güzel herşekle geliyor. wtfleri siliyorum, nette ne kadar sharedmedia varsa çekiyorum, bendeniyorum hep bir parlaklık söz konusu. hatta dur ss ataıym. ikisi arasındaki fakrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 şimdi bu resimdeki benim kendi yaptığım "flat" textureı. kendi yaptığım dediğim sıfır pitbullda gittim layout kısmından flati seçtim. ekran karışık, daha yapıcğaım 1029312091302 tane şey var. bu da eski ui, caith in pitbull 4ünü kullanıym dedim bari. aradaki fark bariz belli. benimki imitasyon gibi, çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Farkettiklerim: - Unit Framelerin çevresinde kgpanels olduğunu tahmin ettiğim paneller var, tamamen bağımsız. - Border kullanılmış, seninkinde olmayan. - Asıl bahsettiğin fark renklerden kaynaklıysa sorun gloss olayından öte renk seçiminde. Senin framlerde beyaz ve koyu mavi varken Caith daha açık tonları tercih etmiş. - HP, Mana göstergeleri arasında yer alan | işaretleri, lua üzerinden eklenmiş gibi geldi bana. Hala çözüm bulamadıysan pitbull'a ait lua dosyalarını incelemeni öneririm. Orada kullanılan, renkler, borderları vs. detaylıca görebilirsin. Ya da bana yolla istersen, bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kgpanels yok unitframelerin çevresinde. ondan eminim çünkü o resimde kgpanels yok, ui ile zaman kaybedip kasmıymı diye hiç addonu bile kurmamıştım. onda da yoktur. lua derken, wtf nin içindeki pitbull ayarlarıın mı atayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://www.pastey.net/ https://github.com/ Bunları kullanabilirsin kodu yollamak için. İlki üyelik istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Evet wtf/savedvariables klasörü içindeki pitbull.lua (veya pitbull4.lua emin değilim) olan dosyayı kopyalayıp ilk yazdığım site üzerinden bana gönderir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hemen yapıyorum uno momento Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar