kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet arkadaşım. kütük antalyada olmadığı için bekletiyolar. antalyalılar gelsin diye çağırıp antalya dışında olanları saatlerce bekletiyolar. bizde bu devletin vatandaşıyız bide vergilerimizi ödüyoruz. sabah 6 da başladım beklemeye hala sıram gelmedi ki gelmesi imkansız. yarın sabah yine gidicem 6 da bakalım . çok kötü bişey beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 off ben de gidicem bir-iki güne şubeye. Kütük erzurum'da ben izmirde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 daha içeri girdikten sonra olay başlıyo fax felan hede hödö. uğraştırıyolarmış. o değil askeriyeye sevgililer girdi el ele tutuşmuşlar nöbet tutan kapıda asker bağırıyo. "burası evlendirme dairesimi kardeşim" diye hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 komdando olarak görmek isteriz sizi kermit bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yuh edi :mnesaj gırmıs araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 elaidi said: komdando olarak görmek isteriz sizi kermit bey kankut ya tecil olacak ya alıcaklar zaten kesin komando olursun diye herkes. istiyom gitmeyi ama okumakta istiyom daha okul felan tecil yapabilirsem okuycam bi 5 sene daha yoksa giderim askere zorlamam yani kaçma felan bize ters asjgdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu bi ayrımcışlık değil şuben farklı ise sorun çıkıyor zati genelindede ve bekleme yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 uğraşırsın tabi kütük taa iran'da olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 antalya askerlik şubesinin yabancı bölümü, doğu menşeli amele vatandaşlar yüzünden inanılmaz kalabalık olur ve çok büyük bir çiledir orada yabancı şubede iş yaptırmak. bir kere orada çalışanlar devlet memuru, oralı olan yoktur bile aralarında, niye oralılara öncelik tanısın azıcık mantık kullanın bence. bunları da kafadan sallamıyorum çooooook çooooooooook çoooooook iyi bir kaynaktan biliyorum şubeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 today's tip: yarın denetleme varmış boşuna gitme derim yukarılardan denetlemeye geleceklermiş vatandaş almazlar muhtemelen ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 geçmiş olsun arkadaşım ama yapıcak bişey yok.. malesef ; Burası Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7GmQutz2mS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Senin yerinde olsam kütüğümün olduğu yer askerlik şubesine giderim 1 günlük iş. Tabi şartların müsait olmayabilir (okul, iş felan) ama çok kısa sürede halledersin işini. Bizim kütük istanbul kağıthanede, hasdal askerlik şubesine bir gittim abartsısız 200 kişi sırada, ben aralarından sıyrıldım, en öne geldim. Sırayı düzenleyen askere benim kütük istanbul dedim ve kimliğimi istedi bakdı ve geç dedi. Müthiş bir andı benim için :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 memlekette ayrımcılıgın olmadıgı yer mı var nere gıtsen ısını yaptırmak ıcın adam bulman lazım yoksa yalansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 funq said: today's tip: yarın denetleme varmış boşuna gitme derim yukarılardan denetlemeye geleceklermiş vatandaş almazlar muhtemelen ciddiyim biliyodum zaten denetleme olduğunu haberim vardı dün gitmedim bu gün gittim sabah 6 da girdim sıraya önümde sabah 6 da gitmeme rağmen vardı 15 20 kişi her neyse 8 de almaya başladılar içeri ben o 20 kişiyi 2.5 saat bekledim. sonra girdik orda oturan memur bacımızın azarlamaları ters ters konuşmalarından sonra kağıtları aldım muayeneye gidicem yoklama kaçağıyız felan uzadı iş tabi. neyse karpuzkaldıran a gidip muayene olucaz saat 4 de başlıyomuş. işimiz yani anlıycanız pazartesiye kaldı pazartesi tekrar sabahın 6 sında sıraya giricem ki fazla beklemeyim. ama garip bi yer askeriye. ordaki kadınlara rahatlık nerden geliyo merak ettim kafasına göre takılıyolar. o kadını sivil hayatta görmeyim çok kötü yapıcam yeminimi ettim bu arada yani bana "fotoğraf nerde" diye çemkirirken ki surat ifadesini değiştiricem ashgdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 adı ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dilek miydi demet miydi neydi. dilekti sanki ama. noldu tanıdığın mı ? tanıdıksa bile kusura bakma çok pis kulakları çınladı yani. hala halledemedim işimi pazartesiye kaldım onun yüzünden çingene kılıklı karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yok ya o kadınların çoğu öyle, direk tanımam zaten hiç birini, ama ihbar ediyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 birisi böyle annem yaşlarında belki daha gençtir o çok iyiydi. hatta sıra beklerken böyle direk anlıyosun herkese yardımcı oluyo şuraya git şöyle böyle diye tarif ediyo içimden "inşallah ona düşerim" dedim şansa bu dilek çingenine düştük. kadın git bunu kaydettir diyo nerden diyom artis artis soldan 2. kapı diyo. dişlerimi baya sıktım bu gün. zaten sinirden başıma ağrı girdi uykusuzum 3 gündür hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 çok kez sabahın ilk ışıklarıyla o kapının ordan sarhoş şekilde kalabalığa hayretle bakarak geçtiğim oldu :) inanılmaz bir amele yığını oluyor. o sivil memurların tripli olması yetmezmiş gibi idrak yollarında tıkanıklık da var çoğunun, iş yapamadıkları falan da oluyo :) memur alımında iq yeterliliği olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ya askeriyede mantık arama diyolar ya harbiden doğru yani bu gün anladım bunu. ben tecil ettiriyoum bu demek oluyo ki "askere şu kadar yıl daha gitmiycem" ama beni muayeneye gönderiyolar ve ordan belgelerin üzerine "askerliğe uygundur" gibisinden bi yazı yazıyolar. ya ben askerliğe gitmiycem ki böyle yazıyla belgeyle uğraştırıyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ehuereuhe, aniden gidesin gelirse diye belki :P gördüğünüz saçma kurallar buzdağı'nın su üstü kısmı :) mesela o şubenin duvarında "saçak altından geçme" levhası çakılıdır, çünkü olmak zorundadır, denetlemede can yakıyolar o çakılı değil diye, ANTALYAda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 soldan 2. kapı olsa iyi de koridordaki bütün odalara belli bir kombinasyon dahilinde 21312 kere girip çıkıyorsun imza, mühür, plastik kaplama, onay, fotokopi, paraf çok komplike bişey, ders olarak okutulmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar