eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 o göz yoran imzasından sonra yörüngeye oturmuş... neden acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 walla ben açıcaktım. şerefsizim aklıma geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dedim imzası göz yoruyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Masquerade said: dedim imzası göz yoruyor diye. uyardım diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Nası ya? Karpuzu uzaya mı yollamışlar8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yok yaw barbeküü... karpuz hala burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Wuuw demekki kahvaltı vaktim gelmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 cidden bende acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sucuklu yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 çakma tavuk göğsü yaptım yicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben cornfleks yicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yulaflı bisküvi ve earl grey güzel gidiyo şu an valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 banladılar barbeküyü yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 carte dor kurabiye güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mangal said: banladılar barbeküyü yazık :( ahaha imzanin icerigi ayni bakiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mangal said: banladılar barbeküyü yazık :( selam barbekü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ödevi yarıladım Daha writing çalışıcam :( Ben bu yıl yarimden ayrı düşeli her günüm bir yıla döndü gidiyor Yine zından oldu dünya başıma gönlüm ataşlara yandı gidiyor Ömrüm boş hayale kandı gidiyor çok güzel bu türkü ama demli çay yok hep sallama sigarayı yakıyorum arkadan çay getirecek bir anne,anane yok. yemeği yiyorsun üstüne kahve pişirecek mühüh çok yalnızım lan zından zindandan daha hoş geliyor kulağa evet. ZINdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mangal daha güzel dostum böşver barbekü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nedir bu mangal barbekü sevdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mangal said: banladılar barbeküyü yazık :( Bak adam dersini almış, imzası küçük fontta artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 akllıandım mangal iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 İki saattir youtube'da Neşet Ertaş'ın alttaki olayı anlattığı röportajını arıyordum en son Google'a sordum " Neşet Ertaş Zeki Müren " diye en üstte zahidem sozluk.sourtimes.org yazıyordu oradan kopyalıyorum. Onun anlatması gibi olmaz ama __ zahidem'le ilgili neşet ertaş bir anısını anlatmıştı... kendisinin henüz parladığı zamanlar, anadolu'ya turneye gitmişler, o ara zeki müren de türkiye'yi sallıyor, tanımayan bilmeyen yok, eskortlarla, konvoylarla seyahat ediyor... zeki müren'in bir yerde konseri warmış, o gün neşet ertaş'ın da aynı yerde konseri warmış; zeki müren'in konserine ilgi umulandan az olmuş, zeki müren bunun sebebini merak etmiş, soruşturmuş, herkesin neşet ertaş'ın konserine gittiği öğrenilmiş, zeki bey, "getirin onu" buyurmuş. neşet ertaş'ı getirmişler, zeki bey, bir rakı masası kurulu olduğu halde onu izlemeye niyetlenmiş, bir çal, söyle demiş. neşet ertaş'ın da deli zamanları o zamanlar, vurduğu sazdan ses getiriyormuş... neyse "zahidem"e girmiş; o çalıp söyledikçe zeki müren kafasını duvarlara vuruyormuş, "kendinden geçti" diyor, millet onu tutmaya çalışıyormuş, neşet ertaş arayı çaldıktan sonra 2. kıtaya zeki müren girmiş; neşet ertaş "bir okudu amma, billur gibi bir ses, ortalığı yıktı geçirdi" gibisinden sözlerle anlattı. böyle de bir düete sebebiyet vermiş, zahidem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar