kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet ben de bilgisayara servis sonrası sağlam bişey yuklemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dasaaa said: racta'nın dediği hariç ötekiler hep standart yaw.. yok mu böle bilinmedik ama iyi bişiler? http://www.vipreantivirus.com/ alın bilinmedik ve yeni bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 sunbelt'in vipre'sini de denedim ama bende çok iyi çalışmadı.. nedense windowblinds ile sorun çıkardı paso. bi ara counterspy'ını kullandım bayağı memnun kaldım ama ondan.. edit: yalnız adamların müşteri hizmetleri güzel. gavur yapıyor arkadaş! bizde bi distribütor'e mail attım. adamlar cevap bile vermedi. bunlara mail attım, lönk diye "tamam biz bi bakıyoruz. hata kodunuz #hedehödö2 " diye bilgi veriyorlar anında.. geçen gün foxit'e mail attım. dedim böle böle bişiler de koysanız haaarika olur.. 20dk'ya önce müşteri hizmetlerinden mail geldi "ürün geliştirmeye ilettik. konu no budur" diye sonrasında ürün geliştirmeden "görüşünüzü dikkate alıyoruz, bu fikriniz ile ilgili yeniliklerden sizi haberdar edeceğiz." diye.. stardocks'un fences sistemi var. onda beta tester'ım onlar da zaten tıkır tıkır ilgileniyorlar.. logmein'den de her türlü desteği aldım.. ha bi de bunlar parasız kullanılan programlar.. nihayetinde müşteriye gerçekten hakkettiği gibi davranıyorlar. keşke bizde de böle hizmet olsa be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 iyi bişey olan şey zaten bilinmedik bişey olmaz?!?!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://www.spywarewarrior.com/uiuc/soft1.htm şu sitede baya bilinmedik antivirusler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dock programı = magic formation (çoğundan daha iyidir) bilgisayar search programı = search everything, dkfinder mesela zamanında bazooka scanner çok hızlı ve net bi spyware scanner idi. sonrasında bi freefixxer çıkartmıştı o da çok başarılıydı aslında.. iyi olup bilinmeyen tonlar program var pc'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nod32 gevşeyip de paso bişiler indiren kardeşime dayanamayıp virüs yuvası haline gelince rising antivirus kuruverdim.. çin menşeili bu proğram biraz psikopat.. ota ve boka "vurayım mı!" diye atlıyor ki arkadaşın atladığı zamazingolar arasında windows update falan da var. diğer proğramlar ile (f-prot ve trojan hunter + spysweeper) ara ara denetlemek sureti ile kontrol ediyorum. full scani çoooook uzun tarıyor ama aptal saptal trojan probleminden kurtardı beni.. proğram bakınırkene şunu da görüverdim.. :[ bi sürü proğramın bi sürü sıkıntısı olabiliyor tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ahlaksız sitelere girmediğim için tertemiz bilgisayarım. Vista ve ardından Windows 7 kullandım kullanalı antivirüs programı yüklemedim hiç. Ama kullanacak olsan Antivir'i kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ahlaksiz siteler kismi alakaya maydonoz olmus biraz. Zira herhangi bir siteye de zararli bir yazilim bulasmis olabilir. Su aralar sikca meydana geliyor. BitDefender Total Security kullaniyorum. Lisansli kullanicisiyim. 69 dolara 3 makinalik icin olani aldim. Parasini 3 e bolunce keseme de pek zarari dokunmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ClamAV kullanıyourm ben de. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kaspersky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 avira antivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 GERGE said: ClamAV kullanıyourm ben de. Tavsiye ederim. ilk defa duydum bunu, nası bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Unix programı. Windows versiyonunu Winpooch ile kullanman gerekiyor on-access tarama için. Açık kaynak kodlu, ama Windows versiyonun o kadar iyi olmadığını duydum, zaten Unix için. Yeni virüslere en erken cevap veren de neredeyse hep bu olur. http://en.wikipedia.org/wiki/ClamAV http://en.wikipedia.org/wiki/ClamWin http://en.wikipedia.org/wiki/Winpooch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hicbisey kullanmiyorum, Mac OS X ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ben de ClamAV ile genelde arkadaşlarımın USB'lerini tarayıp temizliyorum. Windows'a takınca bulaşıyor diyorlar :) Bir kaç tane Unix virüsü varmış ama daha rastlamak nasip olmadı. Sen de görmemişsindir her halde daha Mac'de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar