JD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sık aralarla rüyalarımda yeniden liseye gittiğimi görüyorum . Üniformamı giymişim arkadaşlarımla geyik yapıyoruz derste . Normal rüya gibiler ama hepsinde bi yerde bi arkadaşımla yürürken koridorda , adama " olm hayatı dolu dolu yaşamak lazım anlamlı yaşamak lazım , ileride geriye dönüp baktığında yüzün gülmeli. Bak bana üni 3teyim ama gelip lise kyafeti giyip derslere giriyorum. " tarzı şeyler diyorum . acaba kendime bilinçaltımdan msj fln mı vermeye çalışıyorum . hani 1 değil 2 değil sık sık görüyorum yukardaki cümleyi rüyamda söylerken . ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hayatını doya doya yaşayamadığın için vicdanın rüyalarına bile giriyor. Artık dönüşün yok hayatın bitti yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben bugün hayatı dolu dolu yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Belki de bilinçaltında bir yerlerde, yapmak istediğin şeyleri yapmadığına inanıyorsundur... Hani asıl okumak istediğin ünive bölümü değilde uygun olanı okuyorsundur... ve benzeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bence yaşın 40+ değil ise boşa düşünüyorsun rüyalanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ne için geç kaldın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hayatı yaşarsan , o yeterince dolu olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar