JD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sık aralarla rüyalarımda yeniden liseye gittiğimi görüyorum . Üniformamı giymişim arkadaşlarımla geyik yapıyoruz derste . Normal rüya gibiler ama hepsinde bi yerde bi arkadaşımla yürürken koridorda , adama " olm hayatı dolu dolu yaşamak lazım anlamlı yaşamak lazım , ileride geriye dönüp baktığında yüzün gülmeli. Bak bana üni 3teyim ama gelip lise kyafeti giyip derslere giriyorum. " tarzı şeyler diyorum . acaba kendime bilinçaltımdan msj fln mı vermeye çalışıyorum . hani 1 değil 2 değil sık sık görüyorum yukardaki cümleyi rüyamda söylerken . ne dersiniz
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hayatını doya doya yaşayamadığın için vicdanın rüyalarına bile giriyor. Artık dönüşün yok hayatın bitti yarın.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben bugün hayatı dolu dolu yaşadım.
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Belki de bilinçaltında bir yerlerde, yapmak istediğin şeyleri yapmadığına inanıyorsundur... Hani asıl okumak istediğin ünive bölümü değilde uygun olanı okuyorsundur... ve benzeri...
Garager Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bence yaşın 40+ değil ise boşa düşünüyorsun rüyalanıyorsun.
balon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hayatı yaşarsan , o yeterince dolu olur .
Öne çıkan mesajlar