Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aylık ücret ödeme sorunu

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
3gündür kredi kartımla hesabımı açmaya calısıyorum ,her seferinde ödeme başarısız diyordu.Bende yardım formunu doldurup irtibata geçeyim dedim,durumumu anlattım akbankın kredi kartını kullandıgımı,kartımın master kart oldugunu ,diğer hiçbir mmorpgde kredi kartı sorunu yaşamadıgımı söyledim yollıyayım dedim text hatası var yazınızı düzeltin diye aptal bir hata verdi tekrar tekrar okudum noktaları virgülleri kaldırdım hatadan kurtulamadım.Yazımı silip tekrardan yazdım bu sefer saolsun kabul etti.Bu sabah gelen cevaba bakın
"Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your query. Unfortunately there's no option to pay with "Visa Electron", "Visa Virtuon" and "Maestro-Solo" card at the moment.Alternatively you can use a pre-paid card in order to purchase a new subscription period. We apologise for any inconvenience caused and thank you for your cooperation. Kind Regards,"
Sanki ben adamlara master kart kullandıgımı söylememişimde bana visa electrondan maestrodan bahsetmişler :S insan bir bakar bu adamın kredi kartı niye onaylanmamış diye..Neyse dedim tekrardan iletişime geçeyim ticket referansı üstünden sitede numarayı girip yazışmaya devam edebileceğin biryer yok.Aylık ücreti ödeme problemi yaşayanınız oldumu ve nasıl çözdünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
"Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your issue. Please be aware that for security reason you wouldn't be able to pay with a credit card issued in a different country that yours.In order to purchase subscription period, try to use a credit card issued in Bulgaria or alternatively you can buy one of the prepaid cards."
lol yani yurtdışındaysak turkiyedeki ccmizi kullanıp işlem yapamıyacaz :S
Sosyal ağlarda paylaş

yeni topic açmayayım dedim de,

said:
In accordance with the subscription terms and conditions, the option of automatic subscription renewal has now been activated for the following payment methods:

-visa mastercard cart curt-

Should you at anytime wish to cancel this facility, you can disable it by visiting the My Profile/Subscription section of the official website.

The WAR Team

diye bir mail gördüm tesadüfen, hemen girdim baktım manual dediğim subscriptionı otomatiğe almışlar ; otomatik gelirse beni bilgilendir hede hödö yap diye de bir şeyim olmamıştı zaten.

veya birileri haxxorladı otomatik yaptı da sanmıyorum pek

oyunu bıraktıysanız/manual öderim daha iyi böyle demiştiyseniz mailınızı ve hesabınızı kontrol edin kısaca.

umarım otomatiğe alıp manual bitince kullanıcının onayıyla otomatiği başlatacak bir şekildedir (ki sanmıyorum, direk otomatik renewal diye gözüküyordu subs. ek bir bilgi olmadan) , yoksa bildiğin hırsızlık ; haberim olmadan paramı çekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Beyler aynı soruna benzer bir sorun bende çıktı başladım oyuna 1 ay bedava sonra 1 ay bitti ödedim kredi kartından sorun olmadı sonra bir ay ara verdimhiç girmedim sonra süre bitmiş tekrar başlayayım diye parayı ödemeye kalktım olmuyor lisansın yok diyo yeni cd key al dio adama dalıyımmı napim 50 kağıt mı vercem bi daha 2 gündür halledemedim yarım ederseniz çok sevinirim

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...