Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Arkadaşlar beklenen diğer büyük patch geldi Directx 10 ve Ymirs pass bölgeleri ekleniyor sanırım . =)) daha fazla bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. Wotlk e 2 gün kala çıkarmakta funcom un sözde deha stratejisini açıklıyor :/ neyse çıktı ya sonunda mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bir director'ün değişimi oyunda bu kadar mı fark yaratır. Eski director kesin blizzard yada EA'nin ajanıydı :) Bakalım Woltk geliyor diye şişirme bir patch'mi mi yapmışlar yoksa son patch gibi sağlam birşey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 birileri patch notlarını yazarsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 işte patch notları ! NEW PLAYFIELDS The gates to the brandnew playfield 'Ymir's Pass' are now open. Adventurers from levels 55 to 63 will find new quests and challenges in this playfield, which can be accessed from Atzel's Approach. The ancient Amphitheatre of Karutonia has been discovered. The entrance to this new dungeon is located in the Ymir's Pass playfield. GENERAL Getting knocked back while talking to an NPC should no longer make one's character unable to move or attack. Female faces should no longer have squinty eye issues. CLASSES Priest General Vitalizing Jolt and other friendly area spells will now properly hit the caster, in Massive PvP zones. Ranger Armor Ripper III will no longer debuff yourself. COMBAT Fixed an issue where the instant cast spells would not complete instantly and start the next queued spell right away. GUI PvP invulnerabilities now appear categorized, like other invulnerabilities. A new global chat channel is now available. NPCS/MOBS Patrolling guards will always resume their patrol if they get distracted while patrolling. Enabled the options for Murderers to travel to Ymir's Pass and Lacheish. Added an option to the Outlaw Smuggler in Lacheish, for the player to travel to Conarch Village from Lacheish Plains. Chill crawler Mindrazer and Shadowbearers now properly attack players. Kyllikki: Kyllikki and her adds should now only attack players inside her room. Kyllikki: White Hand Guard, Gurnakhi Honorguard, White Hand Priest, and White Hand Spellguard should now properly reset when they have no hated targets. Kyllikki: Killing Champion of the Honorguard should now stop the raid trash in front of him from spawning. Kyllikki: Added a forcefield after the "Champion of the Honorguard" encounter. Yakhmar: Yakhmar now spawns adds at a fixed interval. Yakhmar: Yakhmar now despawns his adds when he is killed. Yakhmar: Yakhmar now properly evades when he's pulled out of his territory Yakhmar: Redesigned Yakhmar’s Lullaby ability to increase the usability of Herald of Xotli and Demonologists in the encounter. Yakhmar: Rebalanced Yakhmar’s Wyrmlings to accommodate the changes done to Lullaby. Fixed guards in PvP areas to now agro correctly when players use certain spells. PVP Khopshef Province Redemption quests should have more correct dialog. Outlaw Smuggler NPCs will now show the cost of teleporting you in their dialog. QUESTS Khopshef: Ruthlessness - The male humans killed for this Redemption quest will no longer drop female heads. Khopshef Province: Commander Ramartarsi - Players should now be able to interact with Commander Ramartarsi in the "Serpent's Head Inn" in Khemi. TRADESKILLS Recipes for city items that should require guild buildings, now properly do. Some of the new crafted shields were requiring the wrong tradeskill to use - this has been fixed. This change does not negatively effect players who have already learned the recipe -- they now may make the item using the proper feat. WORLD DESIGN Fixed a rendering bug that caused the sky to "lag behind" camera movement. All ledges in Kylikki's crypt have been blocked off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yanlız gene bi sorun var directx 10 un yüklü olması lazımmış.. fakat directx10 u bulamıyorum :S.. özellikle laptop için ayrımıdır acaba neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Benim ekran kartı desteklemiyor dx10 , ne yani şimdi giremiyecezmi oyunada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yok yaw directx10 değilmiş sadece latest drivermş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Tabiki giricen. Bende vardı directx 10 ama girmedim sonra son versiyonunu cektim suanda patchliyor. Desteklemese bile directx 10'u çek istersen desteklememesine rağmen yüklersen girersin belki. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=C1367BC3-4676-481A-BFAA-5C15D1D7199D&displaylang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bu patch kesin Wotlk'un çıkışını gölgede bırakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ayrica evet directx 10 değil sadece son driver'ını istiyormuş.Bizde vista olduğu için bastıgın anda directx 10 cıkıyor tabiki :) alacagin olsun Ancalagan boşuna heyecan..... Bu ymir'de ki dungeon lvl 80 dungeon'ımı acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 migration varmı serverlar arası :) tekrardan char kasmak cok bayıyoda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet abi bende farkettim zaten tam soğuksuyu içicektim. gittim çay koydum içtim :D hadi iyi oyunlar herkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ymir pass'e gittim pc donuyor resmen.Birde niye lvl 55-65 quest yeri yapiyorlar anlayamadim. Asil quest kıtlığı cekilen yer 70-80 arasi. Resmen işkence lvl 77'yim sadece party questlerim var onyx gibi.. Başka hiç birşeyim yok Villa yapmaktan gına geldi.Battlescar'de lvl 80'ler dışında kimse kalmadı in cin top oynuyor. (düşük lvl varsada 2.3. karakterini kasan adamlar oluyor) Migrate olsa aqui. edicem orda açmadığıma köpek gibi pişmanım şuan. Son umudum aralık ayında ki serverların birleşmesi. inş migrate te koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Masticore said: ymir pass'e gittim pc donuyor resmen.Birde niye lvl 55-65 quest yeri yapiyorlar anlayamadim................... Migrate olsa aqui. edicem orda açmadığıma köpek gibi pişmanım şuan. Son umudum aralık ayında ki serverların birleşmesi. inş migrate te koyarlar. çünkü bu bölgenin zaten açılışta olması planlanmıştı, yetiştiremedikleri için expansion gibi sunuyorlar. oyun çıkalı 7 ay olmasına rağmen hala açılışta vaad ettiklerini yerine getirebilmiş değil Funcom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 neyi veremiyor age of conan anlamıyorum,wow un pvp si yle karşılaştır aoc yi ne biliim grafiklerini ,daha yeni ödül alan müziklerini,oynanış tarzını, moblardaki yapay zekayı yani biraz mantıklı konuşalım bence aoc yılbaşından sonra lich king sönünce asıl patlamasını yapacak demedi demeyin yazıyorum buraya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 pvp itemlarım yok lvl 1 e geri döndürmüşler lvl 3 idim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 sanırım o danışıklı dövüşten kaynaklanan bir sıfırlama:D guildden çıkıp birbirlerini keserek pvp exp alan arkadaşlarda sıfırlandı ordan bileyyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 superwiz said: neyi veremiyor age of conan anlamıyorum,wow un pvp si yle karşılaştır aoc yi ne biliim grafiklerini ,daha yeni ödül alan müziklerini,oynanış tarzını, moblardaki yapay zekayı yani biraz mantıklı konuşalım bence aoc yılbaşından sonra lich king sönünce asıl patlamasını yapacak demedi demeyin yazıyorum buraya :p Şuan ki eksikliğini söyliyim mi sana. Bizim battlescar'de ki guild Tier 1 den Tier 2 ye geçemediği için biraktı oyunu.aylardır boss'tan heroic armorlı tank item'ı düşürmeye çalışıyorlar ve aylar oldu düşmüyormuş.(zaten haftada 1 yapma hakkın var) Herkes'te aynı şeyden şikayetçi şuanda. Heroic tank item'i düşmeyince de Yakhmar's Cave'de ki dragon'u kesemiyorlarmış Eskiden böyle değilmiş çok daha kolay düşüyormuş ilk yapanlar bitirdi geçti olayi şuanda t3'e 4'e gidiyorlar. Ama t1'de sorun var oyunun çok zor. Zorlaştıralım derken bokunu çıkarmışlar yani Pvm de istediği itemları alamayan insan pvp'de de zor ayakta durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Şimdi bu şanssızlığı oyunun eksisi olarak yansıtmamalısın bence. Bizde de 2şer 2şer tank eşyaları dşmüştü t1 first killerde tamamen olasılık işi.Haftada bir reset o kadarcık loot için fazla gerçekten orada haklısın ama... Bi de oyunda t3 yok daha.Hatta t2nin bile hepsi açık değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 o değildi aquilonia bile boşaldı gibi şu saatlerde herkez wotlk i almaya gitti ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 capul said: Şimdi bu şanssızlığı oyunun eksisi olarak yansıtmamalısın bence. Bizde de 2şer 2şer tank eşyaları dşmüştü t1 first killerde tamamen olasılık işi.Haftada bir reset o kadarcık loot için fazla gerçekten orada haklısın ama... Bi de oyunda t3 yok daha.Hatta t2nin bile hepsi açık değil.. t3 t4 olmaya bilir ben konuştugum adamın yalancıyısım hiç bir bilgim yok. Capul t1 lerde düştü demissinde ama ne zaman düştü önemli olan o. Yeni düştüyse birşey diyemem ama eskiden düştü diyorsan eskiden böyle bir sorun yokmuş zaten şuan hiç düşmüyor dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Eeht said: pvp itemlarım yok lvl 1 e geri döndürmüşler lvl 3 idim vaaay yaptılar mı onu. ahaha ben yapmazlar sanıodm. bizim guilldeki level 5 leri de nerflemişlerse bırakır onlar oyunu dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 valla bizdede herkez nerflü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yalniz ne soundtrackmiş kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 dx 10 yükle dedi oyun patch yapmadı nasıl halledicem bu sorunu. xp var pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar