yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ne çıksa da oynasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 storm of zehir'dir, ki çıkmış durumda şu an, başladım indirmeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 standalone degil dimi bu zehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 değil, ben de indiriyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben daha ana oyunu bitirmeye kasıyorum act 2 deyim =/ umarım exp packler daha sağlamdır bi dünya bug var cünkü. mesela polymorp oldugunda sol alttaki ikondan tıklayıp quickcast menu acarsanız spellcasting sonsuz oluyor polymorp bitene kadar yani istediğiniz circledaki büyüyü hiç bi limit olmadan atabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar