sparkuo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Beyler 6300 telefon var telefon hafızasının aşırı dolmasından dolayı telefon kafayı yemiş vaziyette. komple format gibi birşey bilen yardım edebilirse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bilgisayara baglayip silmeyi deneidn mi? yane telefonun kendine ulasamiyosun diye saniyorum ulasabiliyosan zaten return to factory setting war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Format yolları symbian için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bilgisayara bağlamayı denedim ama pc suite telefonu görmüyor. acaba normal taşınbilir harddisk kablosuyla bağladım acaba sorun o yüzden olabilir mi. bir de o format çeşitlerinin 2 si de işe yaramıyor. bilgisayar tepki bile vermiyor yani. telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde telefon oylece kalıyor kitleniyor yani. benim bi şekilde telefon hafızasını silmem gerekiyor ama nasıl yapcam hiç bilmiyorm. Acaba pc suite dışında telefonunu içindeki dosyalara ulaşabileceğim bi program var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Nokia Ovi Suite PCSuite gibi nokia release gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar