xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Biraz araştırdım ancak amacıma uygun bir alet bulamadım. Varlığından da haberdar değilim ancak olabileceğini düşünüyorum ve sorayım dedim. İstediğim aletin bir ucuna anten takılacak (TV'ye takılıp yayın izlenebilen durumdaki anten), aletin diğer parçası da PC'ye bağlı olcak ve diğer taraftan alınan görüntüyü PC'ye aktarcak. Tahminimce bunun için bir TV kartı gereklidir, o sorun değil. Ancak görüntü ve ses transferini kablosuz şekilde yapmak için bildiğiniz bir çözüm var mıdır? İnternette konuyla ilgili bulduğum cihazlar görüntüyü antenden değil de TV'den alıyordu, bu yüzden TV'de ne seyrediliyorsa onu aktarıyor ve kanal değiştirme gibi işlemleri yapmayı engelliyordu. Benim aradığım direk anten kablosunu uzatmak yerine kablosuz bir iletişim sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 seste daha kolay da, görüntüde çok verimli çözümler yok. mesela böle şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 O kadar uzun mesafeli gönderim yapması gerekmiyor açıkçası, 150 feet - 3000 feet demiş özelliklerinde ama bana 100 metre olsa yetiyor rahatça. Onunla ilgili asıl sorunda iki tarafta da PC gerektiriyor olması. Örn. wireless adsl modem, hattan bilgileri çekip uzaktaki bilgisayara aktarıyor. Benim istediğim de bunun TV hattı için olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=17343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar