yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Llama said: geleni döverim dedim zati ben kasmayın yani gelmek için sabahın 3 unde buluşun 6da anneniz süt ısıtır size ;) 525'e gitmektense oglen ucte bulusup altida eve donmeyi tercih ederim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yaş gereği? 525'in kolası süperdir bu arada, alkol kullanmayanlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yok onla alakasi yok anlayamadin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 alkolü Theridone'a dedimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 funq olum buluşmaya gelen kızların babaları kızıyor ondan erken buluşup kızları görüyorlar kızlarda kaçınca eve onlarda eve gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yine bi yaş problemi var ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Llama said: funq olum buluşmaya gelen kızların babaları kızıyor ondan erken buluşup kızları görüyorlar kızlarda kaçınca eve onlarda eve gidiyor sen bizi kendin mi sandin serkan kiz gormeye bulusmaya gelelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 off : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 lan siz adamı sapık yaparsınız haa uf hala gülüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 adın çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 pati kızları tarafından paylaşılamıyorum ayy ne yapayım yakışıklı olmak zor be güzelim: ) töbe yaa olum get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gördük o gece barda yan masadan hoppidi hoppidi kucağına kayan tanımadığın kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 diyorum yakışıklı olmak zor diye anlamıyorsunuz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 buluşma oldumu? nerde oldu? olcaksa geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 cuma 20:00 k.park 525 bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Llama said: funq olum buluşmaya gelen kızların babaları kızıyor ondan erken buluşup kızları görüyorlar kızlarda kaçınca eve onlarda eve gidiyor HAHAHAHHAHAAHAHHAHHAHAHAHHAAH görürsem söylerim HAHAHAHHAHAH OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 funq said: cuma 20:00 k.park 525 bar oldumu olacakmı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 oldu da olacak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Abi yalvardım pazar diye kimse dinlemiyo ya,cumartesi 2 tane vizem var ayıptır günahtır yapmasın yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Llama karar verdi, hatta ben de uyardım şöyle dedi Llama said: ramasesi s*****m bana o*** yapcak affetcem öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Llama said: geleni döverim dedim zati ben kasmayın yani gelmek için sabahın 3 unde buluşun 6da anneniz süt ısıtır size ;) 35 kilosun ve 12 yaşındasın, kimi nereye dövüyorsun llama söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Llama said: funq olum buluşmaya gelen kızların babaları kızıyor ondan erken buluşup kızları görüyorlar kızlarda kaçınca eve onlarda eve gidiyor sırf insanlar sizi sallamıyor diye bu kadar çirkinleşmek neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 http://www.natch.net/misc/0806/ghostbusters.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Saeros said: sırf insanlar sizi sallamıyor diye bu kadar çirkinleşmek neden? sana dedi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 uff abi sallancak adam var sallanmicak adam var kusura bakmayin öyle ;) bütün izmirlilerde saldırya geçmiş aman diyim otorun yüzünüze vurulan satışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar