0ne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tamam o zaman bu pazar.bak bende gelicem,valla lan,cuma sabahı saat 8 e yer bile ayırttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 funq tamam allah allah alıcam gönlünü senin diyorum boyun bükmeyin bana llama sanada sölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Nerde kaçta hangi gün ? Söz bir daha gün karıştırmıcam sdf.. Ayrıca erkek erkeğe mi takıldınız ? Tek hatun karı kız geyiği çekmem di mi sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ramsesII le damla yan yana gelmediği sürece sorun yok pati buluşmalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ama damla da 525'te yaşadığı için mecbur yan yana gelecekler :( şöför nejla gibi şapkayla gel anlamayız kız olduğunu biz :D damla gelince çıkarırsın sorun kalmaz zaten. hakkaten buluşcaz mı bu haftasonu kınalı llamam? pazarsa 8den falan sonra olması lazım yine turda olcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 abi zati bu hafta sonu git gide gelenekselleşiyor hani birlikte olmasak bile ayrı masalarda merhabalaşıyoz : ) cuma sekiz yapak işte yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 cuma 8 iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 525e bir size iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 siz orda toplanmaya devam edin izmiri kirletmeden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kıskanma atla gel sende canım benim fuarda beklettiler diye lütfen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hayir abi siz ayri toplanin izmirin kalani ayri lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yezid haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o değil de 525te ne kadar yüksek sesli ve kötü müzik çalıyor, nasıl dayanıyorsunuz? tamam bira ucuz turşu mısır bol da. ısrarla gidiyorsunuz bir de dgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bi arkadasımız var serkan biz onu evinde ziyaret ediyoruz bu yüzden 525e gidiyoruz( ya da size oyle geliyor ) biz aslında serkanlara gidiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 serkan rezalet bir müzik zevkine sahipmiş o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bi mekanda zerre kadar müzik dinlemem.. müzik zevkime laf atanında anlının ortasından öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yezid said: hayir abi siz ayri toplanin izmirin kalani ayri lutfen geleni döverim dedim zati ben kasmayın yani gelmek için sabahın 3 unde buluşun 6da anneniz süt ısıtır size ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 espriydi o. hay allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 tüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 benim müzik zevkime laf edebirsiniz. Serbesttir. Seko pazar çalışmazsam sanırım sizinleyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 cuma akşamı buluşma, pazar çalışman ne alaka GENÇ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben pazar sandım sori ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 geliyon kesin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 pazarda yaparız aga yaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 alkol kullanmıyorum ama, gelebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar