Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 one nin gelmesi mucize abi gelirse zati çeyrek altın hediye etcektim adam türkiyenin dört bi yanına yetişiyor valla helal bursadan kalk gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben bılmem 525 falan llama gelıp alıcak benı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kparka gel oradan ara alınır ya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 0 555 417 54 03 gelmek isteyeni alırız heryerden yeterki gönüller bir olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Eğer haftaya cumaya aktarırsanız ona gelebilirim şu vizeleri atlattıkdan sonra kafa tatiline gelicem 3-5 günlüne ozaman yapalım bende geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bu akşamki buluşmadan bahsediyosun sevgili slayer farkında mısın? ne aktarması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 slayer77 said: Eğer haftaya cumaya aktarırsanız ona gelebilirim şu vizeleri atlattıkdan sonra kafa tatiline gelicem 3-5 günlüne ozaman yapalım bende geleyim. pubta denk geliriz biz senle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Llama said: one nin gelmesi mucize abi gelirse zati çeyrek altın hediye etcektim adam türkiyenin dört bi yanına yetişiyor valla helal bursadan kalk gel Burda donuyor olmasaydım gelicektim izmire,hem altın fiyatlarıda arttı cebine zarar olmasın dediydim :D Ayrıca,önümüzdeki çarşamba kesinleşmek suretiyle,cuma-cumartesi hatta pazar izmirdeyim,bilgilerinize efenim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dünkü buluşma çok iyiydi, kısmetse haftaya cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bi daha takılmam olum ben yeter kasıklarım ağrıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kasık:S şş napıonuz ya siz buluşup!!! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Kasık derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gülmekten gülmekten yan masadan yavaş yavaş kucağımıza geçen kızlarla alakası yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hmm burdan o kızlara selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lan olum herşey söylenirmi yaa of aile facıyasına sebep veriyonuz haa bi daha erkek erkeğe çıkamıcam dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 mehe mehe gerisini anlatıyım mı talep var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Haftaya cumartesi o zaman,doğan da ordaymış,ben de guildmate lerim çağırıyo diye gidiyodum,sizle de görüşürüm ehe ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 doğan izmire filan mı taşındı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 okumaya geldi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Evit evit doan izmire taşındı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 haftaya pazar yapın kesin gelirim bu defa gelmezsem de adam değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sinek mi var forumda bi vızıltı var beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 RamsesII said: haftaya pazar yapın kesin gelirim bu defa gelmezsem de adam değilim sen izmirli oldun olum artık ben seni davet etmem aha diğer izmirli patilerden farkın kaldı ise gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Abi valla kendimi affettircem pazar günü,yapmayın böyle bi kalemde silmeyin insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sürekli gelmiyorum demek gelmem demek yetmezmiş gibi, gelirim diyip de gelmemek, kalemi mi kalmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar