White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Arkadaşlar bir sorum olucaktı. Ben vista 32 bit kullanıyorum ve 4gb ramim var, ama bilgisayarda sistem özelliklerinden bakınca 2 gb gözüküyor, bilgisayarcım önemli değil o öyle yazsada aslında 4 gb görür onu diyor bu doğrumu yoksa illa 64 bitlik vista mı kurmak lazım(çok problemli ama napalım)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 zaten 2 degil 3 görmesi lazım en kötü benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 biostan bak, ramlerden biri tam oturmamistir belki. gene 4 gormez ama 3.2 gibi bisey gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bilgisayar açılırken ne kadar bellek görüyor peki? Windows ekranı gelmeden ram sayar ya hani. Orda da mı 2 gb? Çünkü Windows'tan ötürü olsa açılırken 4 GB sayar, Windows'a girince 3 GB falan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 vista service pack 1 yukleyince, 4 gb goruyor windowsdan bakıncada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bilgisayarcın sıkış yapmış; işletim sistemleri görmediği bellek alanlarını kullanamaz. yani istersen 16 gb ram tak, sistem 2 gb'ını işleyebiliyosa 2 gb'lık performansın olur. vista 32 bit home basic ve üstü en fazla 4 gb ram destekliyomuş ve 3.5 gb olarak gösteriyomuş. tabii anakartının da 4 gb ram desteği olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mirage said: Bilgisayar açılırken ne kadar bellek görüyor peki? Windows ekranı gelmeden ram sayar ya hani. Orda da mı 2 gb? Çünkü Windows'tan ötürü olsa açılırken 4 GB sayar, Windows'a girince 3 GB falan görürsün. Evet bilgisayar açılırken 4 gb görüyor , 4 mü kullanıyor ozaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aquila said: biostan bak, ramlerden biri tam oturmamistir belki. gene 4 gormez ama 3.2 gibi bisey gorur. ram tam oturmuş durumdada 3.2 sanırım xp 32bit profesional görüyordu , vistada şu an görmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Vista 32bit SP1, 4GB goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 görsede kullanamiyorsun diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bendeki vista 32bit home premium 3gb goruyor SP1 olmasına ragmen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Diger paylasimli memory lerde birlikte adresleniyor o yuzden. 512mb ekran kartiniz varsa 3,5gb, 1gb ekran kartiniz varsa 3gb gorucek gibi... oyuzden 4gb kullanan herkeste ayni rakam kalmiyor geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 32-bit Windows ile 4GB kullanmayı sağlayan programlar ve teknikler varmış ama bence hiç uğraşmayıp 64-bit Windows yüklemek en sağlıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Boot.ini'den PAE switch geyikleri falan vardi yanlis hatirlamiyorsam da, bilumum bazi boktan olaylara da sebep olabiliyor OS'in 4gig ram gormesiyle, pek saglikli degil diyorlar, 4gig'i tamamen somurebilmek icin 64bit gerekiyor keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 SP1 kurduğun zaman düzelir. şuan bende 4 gb gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Acılısta 4gb görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 vista sp1 de düzeltidi ama sadece görünümde 4gb. kullanımda yine 3gb'i geçemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 64 bit'e de hala gececek cesareti bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 64 bit kullaniyorum, hicbir yamugunu gormedim. (gerci cok genis bir kullanim yelpazem yok bu aralar, uzerinde hic yazilim gelistirme islerine girismedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ulam işlemci garantiden döndüğünde 64 bit olayına girişsem mi acaba ram alıp bolca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mum_Chamber said: 64 bit kullaniyorum, hicbir yamugunu gormedim. (gerci cok genis bir kullanim yelpazem yok bu aralar, uzerinde hic yazilim gelistirme islerine girismedim) Birşey merak ettim, oyunlarda sıkıntı yaşamıyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 oyle cok oyun oynayan bir adam degilim, oynadigim uc bes oyun var. hicbirinde sorun yasamadim daha. zaten yeni oyunlarda hic sorun yasanmiyor, yeni bilgisayar toplayinca da eskilerine bakmiyor insan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bi de mesela battlefield 2 64 bitte çok daha performanslı çalışıyo. böle ilginç şeylerle de karşılaşılabiliyo 64 bit sayesinde :P gerçi oyunla işim kalmadı pek de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sanırım bir 64 bit i denicem, herkese yardımları için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bendemi denesem ki, yok sen önce dene seni yorumlarına göre bende denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar