Schall Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Valla çok biliyosunuz ya hemen hazırda beklıyosunuz bir şey olsada saldırsak diye Ram takılıyor makınaya bu nedenle makına kapalı halıyle server ve web sıtesı kapalı! Bir daha mesaj yazmıyacagım zaten buraya yetkililerden konunun kıtlenmesını rıca ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 said: Schall, 02 Mayıs 2004 13:21 tarihinde demiş ki: Valla çok biliyosunuz ya hemen hazırda beklıyosunuz bir şey olsada saldırsak diye Ram takılıyor makınaya bu nedenle makına kapalı halıyle server ve web sıtesı kapalı! Bir daha mesaj yazmıyacagım zaten buraya yetkililerden konunun kıtlenmesını rıca ediyorum. Oyuna girmeyi denedim olmayınca belirteyim dedim saldırı amacı ile demedim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi_Fixxxer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Bu kadar yıkıcı eleştiriler yapmak zorunda mısınız?sonuçta biz 250-300 (günlük online)kişilik bir serverın tamamen sönüp gitmesini engellemişiz..Playerlar ortada kalmasın diye tekrar geri açmışız ve ufak bir php sorunu yüzünden üyelik geçici olarak donmuş...Sizde gelip burada hiç bir cıkarı olmadan bu işi yapan birine bayçokbilmiş gibisinden ithamlarda bulunabiliyorsunuz.Yapılan işe ve özveriye biraz saygı gösterin.Konusurken dikkat edin çünkü net kabadayılığı bir yere kadardır...Herkesin yeri yurdu belli degil mi?Daha dikkatli olalım ve bazı şeyleri karşılıklı saygı sevgi cercevesi içerisinde yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Balonu patlatmadan tavsiye vermek rlz.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Knight2 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ii de neden server kapalı 3.5.2004 neyes ph açılacak o yüzdenmi böle kapattınız yoksa genemi çöktü hay tam açıldı dedik gene gitti yoksa bizim bilgisayarlardamı sorun var. nese hayırlı olsun hadi bakalım herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 eft server kapalı acılsada bı kaldıgımız yerden devam etsek daha tam zevkını alamadan kapandı 1 ay tam acıldı dedık 2gun takıldık yıne gıttı poff :)[signature][hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ASURA Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1. severin ayçada olması ownerların gmlerin gidipte orda stafflık yapması demek degildir. oradaki 4MB lik serverin uzerinde bizim serverimiz kuruludur. su ana kadar hic bi staff oraya gidip ne bi makinaya oturup stafflık yapmış nede bap yap kıyak diyen herhangibirine rastlamışdır.çünkü orada o tip playerlar daha cok "kıyak çeken serverların stafflarının" oldugu shardlarda oynamayı tercih ediyolar. 2.biriside bu server'a kendi serverindan buraya gelen playerlarının verdigi kuyruk acısıyla 5 kişilik server'a 2. gün ram takılması gibi saçma sapan laflar ediyor. o server, web serverıydı ve biz "TEST SERVER" kurduk oraya ki, performansa göre upgrade yapılacak.yapılıyorda. 3."ownerı bile char kasan server" neden bizimle alakalı onu anlayamadım. 4.ayrıca şahsım nbldan eski bi staffın playerını öldürdüğüm icin banlanmıştır. nbl rulz yani dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 asura ayçada oyun oynayan playerlara saçma iftiralarda bulunma excaliburda oynamıyorsak oynamayız yok edit medit işi geç bunları ayçadaki playerlar ezişk olsaydı hele senin kadar ezik olsaydı emin ol senin yetkili olduğun serverdada edit olmayı tercih eder ve oynarlardı yalnız o ezik serverda oynayacak ayça elamanı yok bunu bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ASURA Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 evet anlıyorum sanki ben hjiç gitmedim oraya o ortamı görmedim ve sen bana bunları derken kendini tanıtmıyorsun.oyna diyen yokki sana zaten. senin bilecegin iştir o. ama bana maval okuma olurmu? aranıza girip muhabbetinizi dinleyen herkes bilir benim dediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: LORD_ASURA, 03 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki: 1. severin ayçada olması ownerların gmlerin gidipte orda stafflık yapması demek degildir. oradaki 4MB lik serverin uzerinde bizim serverimiz kuruludur. Ayça Cafe'nin toplam bağlantısı 4Mbit Leased Line dır. Peki bu 4Mbit i sizin serverınız ayakta dursun diye hepsini harcayacakmı? Ya da şöyle söyliyim; Nerede görülmüş sponsorun bütün bağlantısını böyle bir şeye verdiği? Ayça Cafe'nin sahibini de tanırım, çalışanlarını da. Sizin makinanız server makinası değil bu 1. si, cafenin üst katında kullanılan hız 1mbit, giriş katta kullanılan bağlantı 1mbit, makinanın olduğu bodrum katta size verilen bağlantı ise 2mbit tir. Bu 2mbit sözünün tek geçerliliği ise Leased Line olmasıdır. Ayça Cafe'de de senin söylediğin gibi (tabiri caizse) elemanlar yoktur. Memleket bu tarafta =======>[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Turkiyede Online GAMING= 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ASURA Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 aşşağıdaki 2 mbite sahip olan web serverinda bizim serverimiz. ayrıca o "elemanları" görmemek için kör olmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Demekki senden başka herkes kör ya da return. :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi_Fixxxer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Arion, 03 Mayıs 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Demekki senden başka herkes kör ya da return. :) [/quote yoo ben kör deiglim gayet iyi görürüm ve gözlemlerim....asuraya katılıyorum... [Bu mesaj Shalafi_Fixxxer tarafından 04 Mayıs 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya su ayca cafe muhabbetini kapatıp serverın neden kapandıgını ve daha onemlisi bunca zamanda nasıl giderilememesine gelelim hala site ve server yok!!! [Bu mesaj Theodorus tarafından 04 Mayıs 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tig Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 neden uzatiyorsunikzi bir olayi bu kadar birakin acmislarsa size hayirli olsun demek duser.Herkes kendi sorumluluklariyla ilgilenmeli ama sunu goruyorum paticik e her gun yeni yeni kisiler vs.. giriyor ama hepsi illla elestircek ezicek vs.. gerek yok arkadaslar acana hayirli olsun diyin bitsin.. Hayirli oLsun insallah istedigin gibi olur.[signature][hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Theo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya su ayca cafe muhabbetini kapatıp serverın neden kapandıgını ve daha onemlisi bunca zamanda nasıl giderilememesine gelelim hala site ve server yok!!! [Bu mesaj Theodorus tarafından 04 Mayıs 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 neden uzatiyorsunikzi bir olayi bu kadar birakin acmislarsa size hayirli olsun demek duser.Herkes kendi sorumluluklariyla ilgilenmeli ama sunu goruyorum paticik e her gun yeni yeni kisiler vs.. giriyor ama hepsi illla elestircek ezicek vs.. gerek yok arkadaslar acana hayirli olsun diyin bitsin.. Hayirli oLsun insallah istedigin gibi olur.[signature][hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar