Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eremias UO Shard...

Schall

Öne çıkan mesajlar

Valla çok biliyosunuz ya hemen hazırda beklıyosunuz bir şey olsada saldırsak diye Ram takılıyor makınaya bu nedenle makına kapalı halıyle server ve web sıtesı kapalı! Bir daha mesaj yazmıyacagım zaten buraya yetkililerden konunun kıtlenmesını rıca ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Schall, 02 Mayıs 2004 13:21 tarihinde demiş ki:
Valla çok biliyosunuz ya hemen hazırda beklıyosunuz bir şey olsada saldırsak diye Ram takılıyor makınaya bu nedenle makına kapalı halıyle server ve web sıtesı kapalı! Bir daha mesaj yazmıyacagım zaten buraya yetkililerden konunun kıtlenmesını rıca ediyorum.

Oyuna girmeyi denedim olmayınca belirteyim dedim saldırı amacı ile demedim...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar yıkıcı eleştiriler yapmak zorunda mısınız?sonuçta biz 250-300 (günlük online)kişilik bir serverın tamamen sönüp gitmesini engellemişiz..Playerlar ortada kalmasın diye tekrar geri açmışız ve ufak bir php sorunu yüzünden üyelik geçici olarak donmuş...Sizde gelip burada hiç bir cıkarı olmadan bu işi yapan birine bayçokbilmiş gibisinden ithamlarda bulunabiliyorsunuz.Yapılan işe ve özveriye biraz saygı gösterin.Konusurken dikkat edin çünkü net kabadayılığı bir yere kadardır...Herkesin yeri yurdu belli degil mi?Daha dikkatli olalım ve bazı şeyleri karşılıklı saygı sevgi cercevesi içerisinde yapalım...
Sosyal ağlarda paylaş

1. severin ayçada olması ownerların gmlerin gidipte orda stafflık yapması demek degildir.
oradaki 4MB lik serverin uzerinde bizim serverimiz kuruludur.
su ana kadar hic bi staff oraya gidip ne bi makinaya oturup stafflık yapmış nede bap yap kıyak diyen herhangibirine rastlamışdır.çünkü orada o tip playerlar daha cok "kıyak çeken serverların stafflarının" oldugu shardlarda oynamayı tercih ediyolar.
2.biriside bu server'a kendi serverindan buraya gelen playerlarının verdigi kuyruk acısıyla 5 kişilik server'a 2. gün ram takılması gibi saçma sapan laflar ediyor. o server, web serverıydı ve biz "TEST SERVER" kurduk oraya ki, performansa göre upgrade yapılacak.yapılıyorda.
3."ownerı bile char kasan server" neden bizimle alakalı onu anlayamadım.
4.ayrıca şahsım nbldan eski bi staffın playerını öldürdüğüm icin banlanmıştır. nbl rulz yani dimi.
Sosyal ağlarda paylaş

asura ayçada oyun oynayan playerlara saçma iftiralarda bulunma excaliburda oynamıyorsak oynamayız yok edit medit işi geç bunları ayçadaki playerlar ezişk olsaydı hele senin kadar ezik olsaydı emin ol senin yetkili olduğun serverdada edit olmayı tercih eder ve oynarlardı yalnız o ezik serverda oynayacak ayça elamanı yok bunu bil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LORD_ASURA, 03 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
1. severin ayçada olması ownerların gmlerin gidipte orda stafflık yapması demek degildir.
oradaki 4MB lik serverin uzerinde bizim serverimiz kuruludur.

Ayça Cafe'nin toplam bağlantısı 4Mbit Leased Line dır. Peki bu 4Mbit i sizin serverınız ayakta dursun diye hepsini harcayacakmı? Ya da şöyle söyliyim; Nerede görülmüş sponsorun bütün bağlantısını böyle bir şeye verdiği? Ayça Cafe'nin sahibini de tanırım, çalışanlarını da. Sizin makinanız server makinası değil bu 1. si, cafenin üst katında kullanılan hız 1mbit, giriş katta kullanılan bağlantı 1mbit, makinanın olduğu bodrum katta size verilen bağlantı ise 2mbit tir. Bu 2mbit sözünün tek geçerliliği ise Leased Line olmasıdır.

Ayça Cafe'de de senin söylediğin gibi (tabiri caizse) elemanlar yoktur. Memleket bu tarafta =======>[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

neden uzatiyorsunikzi bir olayi bu kadar birakin acmislarsa size hayirli olsun demek duser.Herkes kendi sorumluluklariyla ilgilenmeli ama sunu goruyorum paticik e her gun yeni yeni kisiler vs.. giriyor ama hepsi illla elestircek ezicek vs.. gerek yok arkadaslar acana hayirli olsun diyin bitsin..

Hayirli oLsun insallah istedigin gibi olur.[signature][hline]tIger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...