Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eremias UO Shard...

Schall

Öne çıkan mesajlar

Eski Excalibur serverının devamı olan Eremias serverını sonunda açmış bulunmaktayız. Dogusnet.com ve Ayça İnternet Cafe'nin sponsor oldugu serverımız Excalibur serverının 2 Nisan 2004 tarıhındekı en son savesınden devam etmektedır. bağlantı programını sitemizden indirebilirsiniz. Eski Excalibur oyuncularını ve serverımızda yenı baslamak isteyenleri beklıyoruz.

Her yeni açılan serverın bir konu açma hakkı vardı sanırım eğer boyle bir sey yoksa yetkililerden konuyu silmelerini isterim.

Web Sitemiz: http://www.eremias.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ordakı playerın Ayça İnternet Cafe ismi ile ne alakası var oranın yoneticileri ne yapsın boyle bir şey yapıyorlarsa. Ayrıca serverımız dogusnet üzerindedir ve dogusnet cok guvenlı bir yerdır az cok bilgin vardır belkı ayca internet cafe ile aynı yerde yerleri. Serverın orda olması ne gıbı bir kayıpa sebep olabilir anlamadım. Ordaki müşterilerin ne yaptıgını kim nerden bilsin? Yöneticileri ne yapabilirler?.. "edit yapmayın charlarınıza burda yasak" demeleri sence mantıklımı? dedıgım gıbı Amentes ile hiçbir ilgimiz alakamız yok. Excalibur serverıda zaten edit olayları yuzunden kapandı benım serverdan çekilmem ile birlikte kapandı server Eremias'da boyle bir şeye asla izin vermiyecegım zaten.[signature][hline]Eremias UO Shard
www.eremias.com
Sosyal ağlarda paylaş

uye olacaklar bekleyecekse neden reklam yapıorsunuz?

Eski Excalibur tekrar canlanıyor..
Eremias serverı Excalibur serverının 2 Nisan 2004 tarihindeki en son saveden devam edecektir. Bundan sonra sponsorlarımız Dogusnet.com ve Ayça İnternet Cafe sayesinde eski Excalibur serverı Eremias olarak devam edecektir. Dogusnet.com ve Ayça İnternet Cafe'nin katkıları ile sizlere editsiz ve kaliteli bir server sunmaya çalışacağız. Eski günleri unutuyor ve artık Eremias'da devam ediyoruz.

Serverımızın sitesi ufak pürüzler yüzünden bir süre gecikecektir. Oyuna girmek için gereken bağlantı programını bilgisayarınıza çekmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Üye olmak isteyenler bir süre beklemek zorunda kalacaklar. Site tam anlamı ile bitince üyelik sistemi ile üye olabileceksiniz.

Eremias Bağlantı Programı: eremias.zip [indir]

Web Sitesinde Ole YAzıor[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arion, 28 Nisan 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
said:
Kronosh, 28 Nisan 2004 15:55 tarihinde demiş ki:
Schall , Peki bilirmisin O cafedekilerin player char acıp 50x oynadıgını bence o ismi sil şimdiden prestij kaybı

Ayça Cafe'ye çok gittin herhalde. Bay Çokbilmiş.

:)[signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta
MSN [email protected] ve e-posta
ICQ 162740813
Sosyal ağlarda paylaş

Schall tekrar açildiğiniz haberini almak güzel.Umarım güzel şeyler yapicaksinizki şüphem yok sharda girdiğimde epey beğenmiştim.
Kronos uyarmak istemiş hakkaten o kafe için bende iyi şeyler duymadim doğrudur kafe sahibi naapsin ama işde bir kere çikmiş adı kullanmasan o adı iyi edersin nacizane fikrim.
Başarılar dilerim.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Ayça Cafeden Oynuyorum... Ayrıca Schall i de Çok yakından Tanıyorum... Ama Böyle Birşey Yok... Ayçada Oynayanlar 50x... :D Ayıp Ya... Gm Bile Kendileri Kastı Gözümüğn Önünde... Bunu Neye Dayanarak Söyledin Anlamadım... Sadece Serverın Adını Kötülemek İsteyenler War.. ki o da buraya gelmiş ve forumlara böyle birşey yazmış... Bilginize
Sosyal ağlarda paylaş

benim işim gücüm yok yeni acilan bi sharda lafmı atıcam uyarıyorum suc oluyor arion biliyorum yaptıklarınızı janteyi invisi editleri mrk etme senden cok daha fazla şeyler bilirim orasi hakkinda. Az vanq katana gelmıyordu millete sizden. [bap surdan 10 vanq atsana ok bap] turnuvaya gircem bap :) Ayca cafe rulz[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 28 Nisan 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
benim işim gücüm yok yeni acilan bi sharda lafmı atıcam uyarıyorum suc oluyor arion biliyorum yaptıklarınızı janteyi invisi editleri mrk etme senden cok daha fazla şeyler bilirim orasi hakkinda. Az vanq katana gelmıyordu millete sizden. [bap surdan 10 vanq atsana ok bap] turnuvaya gircem bap :) Ayca cafe rulz

Öncelikle bir shard ownerina yakişir bir tawrin yok.
Madem amentes hakinda çok şey biliyorsun bilgini kendine sakla
orda edit olabilir oldunu bilipde 200 300 player oynuyorsa ozamn onu oynayanlar düşüncek unlive da 0 edit 0 lag olupda 50 60 player olursa onuda siz düşünceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 28 Nisan 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
benim işim gücüm yok yeni acilan bi sharda lafmı atıcam uyarıyorum suc oluyor arion biliyorum yaptıklarınızı janteyi invisi editleri mrk etme senden cok daha fazla şeyler bilirim orasi hakkinda. Az vanq katana gelmıyordu millete sizden. [bap surdan 10 vanq atsana ok bap] turnuvaya gircem bap :) Ayca cafe rulz

Bunlari aciklaman cok iyi bence ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Sosyal ağlarda paylaş

sadece coolhand gördüm coolhand bu cafenin sahibi mi eğer ööleyse bnm çok eski bi arkımdır kendisi kendisine ulaşmam lazım[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
The words of a banished king
"I swear revenge"
Filled with anger aflamed our hearts
Full of hate full of pride
We screamed for revenge
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...