screamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ankaradan kaliteli anime alabileceğim yer var mı ?
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 saklı kente sor[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Maltepe de saat 17 18 den sonra bulma şansım var mı.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kaliteli anime? bu ne demek anlamadım.. anime mi kaliteli olcak, yoksa görüntü mü kaliteli olcak? bende kaliteli birkaç anime var.. ama görüntü açısından kaliteli istiyorsan, Karum'daki DVD satıcılarına bir sor. Belki çizgi film reyonlarında satıyor olabilirler.. Bir de sanki vitrininde birkaç anime DVD'si koymuş bir dükkan vardı gibi hatırlıyorum...[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me!
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ya Para verme abi nie para veriosun.. Ankara tayfası olarak elimizdekileri birbirimize verelim boylece herkes herseyi izleyebilsin deilmi ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ha biz bulusma olayini bile beceremezken bu olay olurmu dersen bilmiorum :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ankarada 5-6 bin cdlik arşivi olan bi eleman var,sinemafanatik.com sitesinde karşılaştım (kultyapka nickli) en az 1000 tanede anime var elinde. 20 cdye kadar 1.5 milyon 20 cdden sonrası 1.25 milyona satıyo. mail adresini veriyim ordan excel şeklindeki arşiv listesini isteyin, film ve anime haricindede bissürü şey var 1000 tane falan mp3 var, mesela ben amerikan futbol maçı cdsi istedim falan yani ne ararsanız var. (buarada böyle reklam yapar gibi oldu ama daha herifi hiç görmedim henüz cdlerde elime geçmedi o yüzden yanlış anlamayın maksat yardım, kardeşim 30 tane sipariş verdi yarın alcak cdler temizmi, güvenilir bi insan mıdır yarın öbür gün yazarım isterseniz ona göre takılırsınız)
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ha maili unuttum budur ----> [email protected] [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 02 Mayıs 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 İstediginiz anime in adını yazın bana PM yoluyla yada bi sekilde ben bulabilirim sanırım beleş olaraktan :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 durlag söle bin tane filan yazsam? :P hepisini bulabilicenmi :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tabitabi istemek elde etmenin yarısıdır :P[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Öne çıkan mesajlar