Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 oyun süper, tam bir barbar kendileri, bayaa da bi kasıo, almadıysanız tavsiye ederim...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kiz degil mübarek vahset tanricasi... conan oynuyor bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 alla alla ne yani oyunun üstünde system reqirements da ben kızlar oynayamas ibaresine rastlamadım arkadaşım ???ayrıca nie gelmi,on msn ortamına?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kız arkadaşınızla beraber Kill Bill'e gidin film sırasında "Önceki kadını o katanayla doğrayacam birazdan." dialoğunu yaşayın. Sonra Vahşet Tanrıçası kimmiş kim değilmiş beraber oturup tartışırız ;)...[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 walla onu bunu bilmem de ben de kill bille birinin kız arkadaşı sıfatıyla gitmiştim ve film sırasında yaptıım tek yorum lucy liu'nun son sahnede cabrio olduu zaman bile güsel göründüü idi.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 conan oyununun demosunu oynadım. çok sıkıcı ya. başta conan rogue/fighter/barbarian gibi bişi.. olmuş kaçıncı seviye savaşçı, demonlara felan kafa tutuyor.. bu oyun ise çok tekdüze. Conan efsanesine hiç yakışmamış. birkaç combo koymuşlar da, hiç bir işe yaradığı yok. tek yaptığın saldırı tuşlarına basıp durmak. street fighter gibi, combolar bizim elimizde olsa ne güzel. ama sol tuşa bir kere bas, sağ tuşa birkaç kere bas, adam bir combo çeksin.. direk konsol oyunu gibi yapmışlar. düşmana ölümcül vuruş yapıyorsun, conan'ın elindeki sopa zaten, adam ölmüyor. Normalde kafa felan kopartabilecek bir hareket, ama Conan'ın elindeki alet sopa farzedildiği için, combodan sonra bile düşman önünde bön bön sana bakıyor, sonra da saldırıyor. ben de bilgisayar başında sinir krizleri geçiriyorum.. (aynı durum wolverine'in oyununda da vardı, karnını deşiyor kafasını koparıyor, taklalar attırıyor, sonra bir bakıyorsun, adam hiç bişi olmamış gibi gene sana saldırıyor) konsol oyunu olduğu çok belli. direk XP kasıyorsun, bu XP'lerle combo satın alıyorsun (daha doğrusu upgrade ediyorsun) oha dedim. CONAN bu CONAN. hayata yeni atılmış sıradan bir dövüşçü değil, ama oyunda xp alma derdindesin. iyi neyse öyle olsun. konsol tarzında oyun olması yanında bazı saçmalıklar getiriyor. -ana menüde mouse kullanamıyorsun -AI, bir goblinden binlerce kez daha aptal. -bölüm dizaynı oldukça gerzekçe. Orda guardlar neden bekliyor felan hiçbirşeyi düşünmemişler, "düşman koyalım da çocuklar öldürmeye çalışsın" tarzında bir zihniyet. -orda burda potion var, bu da "gizli yerleri keşfedenleri ödüllendirelim, biz çok zekiyiz ehe ehe ehe.." -AI'nin aptal olduğunu söylemiş miydim? -kontroller çok zor. PC oyunu değil de, konsoldan emüle olmuş bir oyunu oynuyorsun gibi. Her yerde hata var. Su efekti yapmışlar, böyle aptal efekt görmedim, açıp tekrar Morrowind'e baktım, morrowind ekibini bir kez daha tebrik ettim. Conan oynuyorsun, biraz serbestlik lazım. Adam yılların savaşçısı.. -İstersen guardların yanından gizlenerek geçebilmelisin. -İstersen değişik kılıç teknikleriyle disiplinli bir savaş yaparsın. -İstersen ölme uğruna adamlara kafa göz dalarsın, böylece düşmanları daha hızlı öldürürsün (ama defansı açık bıraktığından ölme riskin daha fazla) azcık rpg katılır oyuna, düz bir rota olsun sonuçta, ama istersen evin solundan dövüşerek git, istersen evin üstünden çık diğer tarafa dövüşmeden geç. ama saçma bir oyun olmuş.. yazık. böyle ünlü kahramanların oyunları bu kadar berbat yapılamaz ya. 2004 yılındayız, hala böyle aptal fikirli oyunlar ve kötü grafikli oyunlar çıkartıyorlar ya, çok şaşırıyorum.. Ben morrowind'ime geri döneyim en iyisi :D[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hehe kemikkiran kardesim gaza gelmiş ama bosh deil yani yüceler yücesi efsana conanimizi böle bisi yaptilarsa + yazdiklarindan anladigim oyun salt conan isminden para kazanamk amacla tasarlanmish herhangi bi oyundan artisi olmayan hatta anlatilanlar dogruysa eksisi olan bi oyun gibi göründü gözüme yazik..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bir ekol olamaz tabide kendını oynattıran bır oyun :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Dorsia, 04 Mayıs 2004 11:13 tarihinde demiş ki: Annamam kardesim bu koskoca Conan, FRP yi ve fantazi dunyasini bana ilk tanitan TV dizisi ve fantezi kitabi:) benim hastasi oldugum ilk cizgi tüm koleksiyonum bi sekilde ucmushta olsa.. bunu düşününce bizim efsanemizin bu hale getirilmesi kötü bişi + boneye shu bir ton combo yaptigin adamin hala karsinda duruo olmasi olainda katiliyorum..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar