Draven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Relax olurken, ya da birsey yaparken consantre olurken rahatsiz etmicek sekilde yavas ve yumusak sarkilar ariyorum. Kesinlikle enstrumental olucak. Pink floydun echos, crazy diamond gibin soundda olsa harika olur. Yada blade runnerda deckard evinde balkondan disariya bakarkenki gibi turden sarkilar. Aman ha, techno chillout la karistirmasin kimse, robert miles turu birseyler istemiyorum. Gitar ve synth tabanli, davulsuz birseyler ne varsa herkes paylassin. Bu arada blade runnerin bahsettigim sarki Vangelis - Blade Runner Blues , istiyen indirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sana alan parsons project önerebilirim ya da fusion...[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 draven sşimdi tonla şey yazaiblirm ama bazılarında sözler de var ona göre öncelikli tavsiyen woody allen and his new orleans jazz band kayıtlarını ublup dinlemendir adamı pelte eder.. Sonra daha elektronik olsa da Mike Oldfied verebilirz rahatlatıcı olarak. Men at work ün şarkılarında söz önplanda olsa d agenelde çok anlamsız olduğu için dinlenebilirz bir grup, özellikle Land Down Under ve Who Can it Be now favoriler Gerald Veasley-Signs albümü tavsiyem amcam bası jazz yapmaktalar söz yok müzik çook. Sarah-jane Morris - august baştan aşağıya akustik bir albüm feci rahatlatıcı easy listening bir olay... Elektronik istemem demişsin ama Camouflage - Meanwhile gayet güzel bir albümdür rahatça ders çalışabilirsin... Cinerama da fazlaca akustik sayıklabilecek bir gruptur adamı uyutma raddesindedir şarkılar. Klasik müziğe girmiyorum sadece Mozart - Requiem varsa arşivinde dinlemeni tavsiye ederim.. daha tonla yazabilirim istersen mesaj at... [Bu mesaj Berk tarafından 04 January 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Requiem in full set var, gercekten cok guzel, klasik olabilir demeyi soylelmisim, requiem gibi baska tavsiyelerin olabilirse super olur. simdi wendigo ve senin dediklerinden yavas yavas indirmeye basladim. ve evet biraz daha yazarsan cok guzel olur :) yanliz album degilde, album icinde begendigin sarkilari belirtirsen oda iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 royksopp - Melody A.M. albumu guzel chill out gibi jazz olarak nicholas payton olur ve ya groover washington jr[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu arada star wars daki cantina turu, bide Neverhood oynamis olanlar bilir, o tur sarkilar varsa ekleyebiliriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bunu diyorsan ona baktim, benim istediklerim daha az electronic ve davul icermesini istedigimden dolayi boyle actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 davulsuz??? olllmazzzz. fırçalı bişiler versek sana? shakatak'a ait bütün müzikleri elde et. dinle. süper olur. mike oldfield da iyi bi tercih olur.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44135 şu topiğimi tasviye edeyim sana[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hakkaten lan bunun yapılmışı vardı :)[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ayrıca: Six Pence None The Richer - Kiss Me Gary Jules - Mad World Joan Osborne - One Of Us Red Hot Chilli Peppers - Road Trippin' Travis - Sing Tarkan - Unutmamalı Apocalyptica - Nothing Else Matters MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Barış Manço - Dağlar Dağlar Şebnem Ferah - Yağmurlar Starsailor - Misguided Fool Özlem Tekin - Yazmamışlar Opeth - Benighted Mazhar Alanson - Benim Hala Umudum Var Kıraç - Zaman Burçin - Neredesin Sen..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 son tavsiyeö gerçi bu pek relax etmiyor ama eğer requiem la çalışabiliyosan ona benzer... Cyrano de Bergerac Soundtrack çekilesi dinlenesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Empyrium yazmamışsınız üzüldüm. Where at night the wood grouse plays isimli albümünü indir tamamen. Âlâ rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 coguna baktim. guzeller baya tesekkurler. ama bana boyle blues gitar tabanli, hadi davulda olsun, ama yavas seyler lazim, tempo 70 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Marvin Gaye - Nature Boy derim ben, gitar yoktur ama o kadar güzel ki.. anlatacak kelime bulamıyorum.çekip dinlersen hak verirsin bu kadar mı huzur bu kadar mı rahatlık hissettirebilir bir şarkı.nat king cole coverı, orjinalinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 anggun- summer in paris st. germain- so flute st. germain- sure thing lenny cravitz -little girl's eyes lenny cravitz- if you can't say no sting- moon over bourbon street morcheeba- trigger hippi morcheeba-otherwise[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar