fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sıçmak kutsaldır arkadaş. ortamda tek olmak lazım. bi de kesin okunacak bişi lazım. bu harika hadiseden önce okuyacak bişi arayışı çok kötü yahu ama. alayını okumuş oluyorsun. dove şampuan ve saç kreminin arkasında yazanları bi ara ezbere biliodum. şimdi bilemedim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bu da sevgililer için http://h2.haberturk.com/Galeriler/1216/7_b.gifkankanızla da icra edebilirsiniz.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ayrılık sebebi lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 PSP + WC = popo uyuşması işi bitiriosun ama oyunu bırakmıyosun, sigaralar art arda yanıyor, belinden aşağısı kitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 huzur bulamıyorsan pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: lan herşeyi var, taharet musluğu yok?!şeytan ayrıntıda gizlidir. al sana gavur işi. gavur = şeytan o zaman. CİHAATTTTddDdddthhh!!1ulan böle bi topikten nasıl aklıma geldi bu ben de anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar