Konn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Nerden çıktı diyeceksiniz siz şimdi, o yüzden sizi zahmetten kurtarip açıklayayım.. Güzide Dil ve Anlatım hocamız saolsun sınav sorularını vermiş (okulda yoktum). Sorular eliem yeni geçti, ve tamamiyle Türkçe özürlü bir Sayısal öğrencisi olarak soruları cevaplayamyıorum ve sınavımda yarın. Karalama Defterinemi açsam açmasammı bilemedim o yüzden buraya açıyorum. Zahmet edipte cevaplayabilirseniz gerçekten hayatımı kurtaracaksınız. İşte o sorular (LoL, zaman gazetesi başlıgı gibi oldu): [Edik: yazılar çirkin çıktı rapid e upload ettim] İşte o Link: http://rapidshare.com/files/162513314/Yeni_Microsoft_Word_Belgesi.doc.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kişisel sanırım daha dogru olur yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Eğitim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 eğitim şart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konn, biraz önce okuduğum 'İki Katır' adlı yazı, satır sıraları karışmış, saçma sapan bir şekilde yazılmıştı. (Senin yanlış not etmen sonucu ortaya çıkmıştır o karışıklık diye umuyorum, yok öğretmen o şekilde yazdırdıysa yuh diyebilirim ancak) Doğrusu şöyle olacak: İki Katır İki katır yürüyormuş yan yana, Biri yulaf yüklüymüş, biri para: Köylülerden tuz vergisi toplamışlar, Koca bir heybe dolusu mangır. Para yüklü katırda bir çalım, bir çalım, Başı havalarda, Boynunda çıngırak şıngır mıngır: Zenginim zengin der gibi, sağa sola. Derken eşkıyalar sökün etmiş; Doğru vergi katırının üstüne tabii... Yakalamış geminden, durdurmuşlar. Katır diretmiş, savunmaya kalkmış parayı. Eşkıyalar da veryansın etmiş sopayı. İşte o zaman ağlamış katır, Ve dert yanmış tanrılara: — Ben böyle mi olacaktım, demiş, Yulaf yüklü katıra Fiske bile vurulmasın da, Ben dayak yiyeyim ölesiye! — Ya, kardeş, demiş öteki; Yüksek işler iyilik getirmez her zaman; Yulaf taşımakla kalsaydın benim gibi, Başına bir belâ gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bana gelen dosyadan direk c/p yapinca (bilgisayara geçiren hoca 2 kıtayı aynı satırlara yazmış) biraz karıştı onun üzerinede zaten silip rapidshare e upload ettim :) Yanlız su soruları cevaplayabi,len biri çıkarsa cidden çok makbule geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 öm'larına bakmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 lan benim hocam niye vermiyor .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aquatik saol (acc normalde benim degil ondan ömlere bakmak aklıma dahi gelmedi) Çok saol aquatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 :) Umarım işe yaramıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 geç mi kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hiç kalmadın hos sınavım yarın o yüzden cevapları yollasanda sınavımda kullanamıyıcamda ginede yazarsan en azından snavdan cıktımı ne kadar ii halt yemisim onu görmüş olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 annem edebiyat öğretmeni de ona yaptırcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Alınan karar sonucu artık bölümde direk ödev ve sınav sorularına cevap istemek yasak. Cevaplamak istediğiniz soruyu içeren konu ile ilgili soru sorabilirsiniz. Bu konu için geç ama ibret olsun diye kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar