Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Aradım ama ingilizcesi dışında pek bulamadım? Bu türde bir site biliyor musunuz?[signature][hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Benim bildiğim site yok ama istersen masaüstü forumuna topic aç, herkes bildiği güzel şiirleri yazsın, diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Hemen Diablo 1 yükledim gazla...Ama unutmuşum. şiir okuma yarışmasında türkçe şiirler lazım =)[signature][hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Koskoca Paticiğin koskoca Karalama Defteri bölümü var. Aramadığın kadar şiir var. Sen kalkmış ordan burdan şiir arıyorsun. *!Ayıplar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 [i] ...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar