Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Aradım ama ingilizcesi dışında pek bulamadım? Bu türde bir site biliyor musunuz?[signature][hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR|
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Benim bildiğim site yok ama istersen masaüstü forumuna topic aç, herkes bildiği güzel şiirleri yazsın, diye.[signature][hline]
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Hemen Diablo 1 yükledim gazla...Ama unutmuşum. şiir okuma yarışmasında türkçe şiirler lazım =)[signature][hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR|
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Koskoca Paticiğin koskoca Karalama Defteri bölümü var. Aramadığın kadar şiir var. Sen kalkmış ordan burdan şiir arıyorsun. *!Ayıplar*
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 [i] ...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken...
Öne çıkan mesajlar