fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ve o kazandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 o kazandı çünkü kendisi ve o haftaki diğer lavuk asıl kazanması gereken kadına 1 puan verdiler kadın kazanmasın diye. işte bu yüzden insanlık dramı, işte bu yüzden mizantropi tetikleyen bir program yemekteyiz. bu haftaki bıyıklı amca da seyredilmesini daha da zorlaştıran bir faktör. programın bir sürü garip özelliğine "freak show" olmak da eklenmiş oldu. baya köyün delisini izler gibi hissettim kendimi geçen gün bakmaya çalışırken, kapattım sonra, dead kennedys dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bu hafta bitane kadın vardı, teflon tavaya metal kaşık sürttükten sonra için kaldırmadı daha izleyemedim, yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 "hayretim şaştı" diyen bir kadın görmüştüm ben. aynı kadın kaşığı sapının yarısına kadar yalayıp tekrar yemeğin içine koymuştu, o anda kapatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hudsahudhsua abi açın hasan tüpte yemek yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahuehueah bıyıklı adam bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 abi hahdahdhsad efsane yemek yapıyo lan adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ulan izlicem izlicem dedim adamın olduğu bölümü izleyemedim nası iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 adamın hali ortada ama bir de o kadar lafı söylemese daha anlamlı olurdu yalnız şu lafını takdir ettim nasıl olsa bir kaşık alıp bırakıyorsunuz bende kendi zevkime göre hazırladım, nasıl olsa ben yiycem hepsini yaptıkları bişeye benzese daha anlamlı olurdu ama neyse ilk defa kendimi normal hissettim hijyen konusunda, yemek yemmeye çalışanları izlerken son olarak yarışmacılar birbirne alışınca daha iyi oyunculuk yapıyorlar, ilk gün çok yapay oluyor herşey ayrıca çok komik lan ben aptullah ipekkk bu kadar dan bile daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 puanlama nası oldu kaç puan verdiler show tv gitti bizde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 toplam 7 puan aldı hasan abi. :D o değil gittiği davette süper şeyler yapacak hasan. bana çeşme suyu verin içemiyorum damacana suyu falan diyodu özetinde. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 aha şimdi dedi onu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ahah süper. :D yine arz etti. fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 adam hediyeleriiii kıskandııı laaan nn yuhh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 -Arkadaşım susarmısın?! -buyrun susayım! AHAHAHHAHA, of manyak ya diğer hediyeler daha kalın diyo bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 DASHUSDASDA ama onun hediyesi daha kalın! kabul etmiyorum bunu arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ayrıca, hasan amcanın sahra hanım için " yat aldım ben ona, şu yatı sahra hanıma verin" diye kagıttan gemiyi kameraya uzattıgı anda bastım kahkahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 izliodum dayanamadım bıraktım hasan amca imba, sahra hanımda portakalsız yemek yapmıo böööğğğğ kim kazandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 selendi galiba ismi, siyah saçlı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hasan amca ona aşıktı :D 10 puan veriyorum sırf sevdiğimden demişti hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kazanan hatun hoşuma gitti benim baya,dişleri yaptırırsa gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nişanı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 napak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 o sarisin kizin bolumunu kacirirsam hasan abi komsum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 +1 çok tatlı birşey ama bildiğin mal ya,abi mısır ve limon sevmeyen insanı ilk defa görüyorum,hadi mantar bende sevmiyorum,limonda bir yere kadar da,MISIR LAN Naim'e de rep verdim adsfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar