BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evet izmirde 24 saat acık yer lazım sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ne yeri yahu ne yapmaya? daha belirsiz yazamazdın galiba? üniversite unlu mamülleri ve kafe kısmı 24 saat açık mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 benzinlikler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ahaha fazla aceleye gelmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 BullDoG said: evet izmirde 24 saat acık yer lazım sagolun HAVALIMANI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hastahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bilmece gibi konu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 benim ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Llama said: benim ev 5te gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 leyn olm cafe hede hödö bok püsür yokmu lich king alcaz 00.00 da sonra dönemem didime otobus yok sabaha kadar =) ondan sormustum hem wirelessi hem de 24 saat acık bi cafe felan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 cafe felazım 00.00 da lich kingi alıp didime dönnemem oyalanmam lazım sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kordon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 nerden alcaksın? o saatten sonra "baykuş" yoksa bulunduğun yerden de ayrılamazsın zaten :D kordonda 24 saat açık kafe bilmiyorum ama kparkta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Selamlar, Bulldog benim yerime sormuştu soruyu ben daha usturuplu şekilde sorayım... Yarın saat 00:00sularında Forum Bornova D&R'dan Wrath of the Lich King almayı planlıyorum. Ve o saatten sonra Didim'e dönmem imkansız gibi birşey. Küçük park olabilir bornova tarafında herhangi biyer olabilir 24 saat açık wireless internet bağlantısı olan rahat bir cafe var mı bildiğiniz? Gerçi zaten serverlar 06:00-13:00 arası maintanence'a girecek ama ben de sabah ilk arabayla didim'e döneceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 12ye kadar falan kparkta kafelere takılabilirsin ama o saatten sonra wireless ı olan bir bar bulman gerekir ki bu teoride saçma geldi bana :D ama wirelesssız yere razı gelirsen küçükparkta bildiğim açık bir yer var sabahlara kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 funq said: nerden alcaksın? o saatten sonra "baykuş" yoksa bulunduğun yerden de ayrılamazsın zaten :D kordonda 24 saat açık kafe bilmiyorum ama kparkta var kparkta nerde var hacı allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 eheh... küçük parkta benim bildiğim üniversite 2 var orda wireless olma ihtimalini düşünüyorum o yakınlarda oturan biri var mı biliyodur belki wireless var mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 üniversite unlu mamülleri 24 saat açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 funq said: üniversite unlu mamülleri 24 saat açık la fırın açık olsa ne olur açık olmasa ne olur ya uff nerde eski küçükpark bee 24 saat içilirdi o parkta meydan neden yaptı şerrolar azmı sizmiştim orda ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 heheh fırın dediğinde oturulup çay may içiliyo işte abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kırçiçeği ismine restoran pideci çorbacı cafe tarzı yerler var.. her semtte şubesi var gibi artık .. internetten kırçiçeği diye aratırsan tüm şubeleri semtlere göre bulursun.. sadece çay kahve ile de sabaha kadar oturabileceğin bir yer.. bir keresinde yaz günü bile sabaha kaar açık yer aramış zorlanmıştır bir arkadaşım ile. sonra beni kırçiçeği gaziemir şubesine götürdü sabaha kadar çay kahve içip lak lak yaptık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 turkiyede simit cafe ve firinlar haric yirmidort saat acik mekan kaldi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar