Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde 24 saat acık yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
leyn olm cafe hede hödö bok püsür yokmu lich king alcaz 00.00 da sonra dönemem didime otobus yok sabaha kadar =) ondan sormustum hem wirelessi hem de 24 saat acık bi cafe felan yokmu
Mesaj tarihi:
nerden alcaksın? o saatten sonra "baykuş" yoksa bulunduğun yerden de ayrılamazsın zaten :D kordonda 24 saat açık kafe bilmiyorum ama kparkta var
Mesaj tarihi:
Selamlar,
Bulldog benim yerime sormuştu soruyu ben daha usturuplu şekilde sorayım...
Yarın saat 00:00sularında Forum Bornova D&R'dan Wrath of the Lich King almayı planlıyorum. Ve o saatten sonra Didim'e dönmem imkansız gibi birşey. Küçük park olabilir bornova tarafında herhangi biyer olabilir 24 saat açık wireless internet bağlantısı olan rahat bir cafe var mı bildiğiniz?
Gerçi zaten serverlar 06:00-13:00 arası maintanence'a girecek
ama ben de sabah ilk arabayla didim'e döneceğim...
Mesaj tarihi:
12ye kadar falan kparkta kafelere takılabilirsin ama o saatten sonra wireless ı olan bir bar bulman gerekir ki bu teoride saçma geldi bana :D ama wirelesssız yere razı gelirsen küçükparkta bildiğim açık bir yer var sabahlara kadar
Mesaj tarihi:
funq said:
nerden alcaksın? o saatten sonra "baykuş" yoksa bulunduğun yerden de ayrılamazsın zaten :D kordonda 24 saat açık kafe bilmiyorum ama kparkta var

kparkta nerde var hacı allasen
Mesaj tarihi:
funq said:
üniversite unlu mamülleri 24 saat açık

la fırın açık olsa ne olur açık olmasa ne olur ya
uff nerde eski küçükpark bee
24 saat içilirdi o parkta meydan neden yaptı şerrolar
azmı sizmiştim orda ah ah
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
kırçiçeği ismine restoran pideci çorbacı cafe tarzı yerler var.. her semtte şubesi var gibi artık .. internetten kırçiçeği diye aratırsan tüm şubeleri semtlere göre bulursun.. sadece çay kahve ile de sabaha kadar oturabileceğin bir yer.. bir keresinde yaz günü bile sabaha kaar açık yer aramış zorlanmıştır bir arkadaşım ile. sonra beni kırçiçeği gaziemir şubesine götürdü sabaha kadar çay kahve içip lak lak yaptık ..
  • Yeni Oluştur...