Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ay Yıldızlı Formaya Bir Brezilyalı Daha Mı?


sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Sezon başında Fenerbahçe'nin hazırlık kampında ayağı kırılan ancak yeşil sahalara dönüşü muhteşem olana Deivid de Souza'ya Türk Milli Takımı yolu mu açılıyor?

Geçen sezon başarılı ve istikrarlı bir performans sergileyen, bu sezon ise geçirdiği ağır sakatlığı çabuk atlarak sahalara golle dönen Brezilyalı oyuncunun, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözüne girdiği ileri sürüldü!..

Fatih Terim'in, Fenerbahçe Kulübü'nden Brezilyalı oyuncunun Türk yapılması için talepte bulunduğu iddia edilirken, tecrübeli teknik adamın Deivid için "O benim takımıma çok büyük katkı sağlar ve Dünya Kupası'nda oynarsa çok etkili bir ekip oluruz" dediği öne sürüldü.

Kaynak @ MARATON.COM.TR ÖZEL

Deivid olur Davud Milli takımada çok faydası olur kanaatimce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normal hakkını kullanarak yani özel izin falan çıkartılmadan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olursa ve o süreç sonunda hala milli takımda oynayabiliyo olursa neden olmasın.

Ama sırf bu iş için Deivid Türk yapılacaksa olmasın.

Fatih Terim'in Marcoyu oynatıp Nobre'yi oynatmamasının sebebi de bu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deivid'e ardadan kötü demek biraz fanatizmin sınırlarını zorlamak olmuş :)

ama yinede hakkıyla vatandaş olacaksa oynasın. Özel izinle falan vatandaş olacaksa oynamasın. Yoksa ciddi anlamda boku cıkacak olayın. 5 yıl oynasın TC vatandaşı olsun, girsin kadroya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
arkadaşım, nihat zaten milli takımın vazgeçilmez adamı. kimse deivid için nihatı çıkaracak değil. forvetin arkasında, sağda solda vs. deivid den daha iyi oynayabilecek bir adam yok şu anda.

fenerbahçede forvet (santrfor) mi oynuyor deivid de nihatın yerine deivid tercih edilsin...


Nihat santrfor mu oynuyor =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kuyruk acılı yorumlarınızı bari maç topiğiyle sınırlı tutsanız?

Konuya dönersek, Deivid geçen yılın sonlarında iyi bir çıkış yakaladı hem ligde hem CL'de, bu sezon komple sakattı ama dönüşü de iyi olacak gibi görünüyor. GS maçında yoruldu son dakikalar, değişikliğimiz de kalmamıştı, yine de "lan geçemem bari vurayım" diye nefis bir gol bile attı işte.

Milli takım kadrosu da bildiğiniz gibi oyuncunun çağırıldığı kulübe de bakmaz, ismine cismine de. Son birkaç ayki performansıdır önemli olan. Deivid iyiyse Deivid çağırılır, değilse yerine oynayabilecek daha iyi adam çağırılır. Transfer değil bu yani, banko oynayacak da birinin bileti kesilecek diye bakmayın.

Esas mesele Smoke'un dediği, beleşten Türk olacaksa olmasın, normal olmaya da yaşı müsaade etmez heralde. FB'li olarak da sinir bir durum bu hatta bence. Bu devirde yabancı sınırlamasına karşıyım ama hem yabancı sınırı olup, hem yalandan Türk adamlarla bunu deşmek çok etik gelmiyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...