madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 An itibariyle abimin iphone'unu haciladim ama o hacilama hazzini yasamam 1dk falan surdu surmedi. nete baglanamiyorum. evimde kablosuz ttnet baglantisi var, internetten ip ve proxy ayarlarini yaptim bir ara baglandi 1-2 sayfa acitim daha sonra "could not active cellular data network: PDP authentication failure" dedi cozemedim ne yapmam gerektigini network preferences'da cellular data network'te APN yi internet yaptim ama hala bir degisiklik yok.bu sorunu nasil cozebilecegimi bilen var mi? pent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Birşey yapmana gerek olmaması lazım. Evde benim normal WPA2 şifreli wi-fi'a bağlanmak için tek yapmam gereken iphonea şifremi girmek gerisini kendi hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 galiba benim n00b'lugum tuttu evde denedim burada sifresiz baglanti ona cillop gibi girdi. Madem sormaya basladim baska bir sey daha soruyorum, iphone'da hoparlor secme olayi var mi? mesela ses sadece sol hoparlorden gelsin gibi, aradim settings'de bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 müzik oynatan/çalan app. lere bak onlarda vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evdeki networke değil edge e bağlanamaya çalışıyor alet. edge ayarları yapılmamış... senin networkünden bağlanamıyor, edgei deniyor. ordan da bağlanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Anladim, su anda vaz gecti o hatayi vermekten baglaniyor artik. Ne degisti anlayamadim. hoparlor sorunumda tek hoparlorden ses geliyordu. restore ettim ikisinden de sakir sakir geliyor artik. sagolun yardimlar icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 iyide iphone un tek hoparlör ü var ki? altındaki 2 delikten biri mikrofon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kulaklığı kastediyor arkadaş herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar